Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemde çok iyi olur bizim susturucumuz du sürekli almazdı ama ağladığın da ve uyurken alırdı uykuya dalınca düşerdi ağzından bidaha aramazdı. Mutlaka hastane de vermeye başla
Canım ben hastanede hemen verdim. Şuan 3 aylık doğru düzgün emmiyor veriyorum iki çekip bırakıveriyor tekrra vermeye çalışınca da kusacak gibi yapıyor nasıl alistiririm bilmiyorum emziği bırakıp cop cop elini emiyor demmekki nerde verirsen ver emme isteği olmayınca emmiyor onu anladım
alıştır canım ver valla emzik olmazsa rezillik ağlaması daha kötü hem emzik emmessse emzik gibi sürekli seni emer en azından karnı doyarsa ezikleri uyur sonrada ağzından düşer hem sen rahat edersin hem bebiş
Ben üçüncü çocuğumu buyutuyorum emzik versem eziyetleri azalacak biliyorum ama vermedim sağlık li bulmuyorum tercih meselesi ister istemez mikrop kapabilirler birde uykuda boş boş onu emecegine meme emsin