Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben de sürekli tartışsam sürekli bi gerilim olsa evde ben de soğurum o evden.Sen çocuk var diyorsun da erkekler biz kadar çocuklara bağlı olmuyor sonuçta günde kaç saat çocuk görüyor, boşansanızda o kadar saati zaten mahkeme ona veriyor.Haftasonu alır çocukları iki gezdirir sana geri getirir kalan günler de yer içer yatar.
Ben cok agir konustum cunku ikidir bende cok ileri gittim sozlerimle sus dedi susmadim yillardir icinde biriktirdi sanirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben yine affetsem nolucakki artik huy edinicek ben susucam ama illaki tartisicaz yani sonu yok guvenim kirildi birde bir erkek neden sürekli senden sogudum tiksindim der
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Peki bir erkek karisina neden sürekli senden soğudum der
Konumu bilen bilir esimin ailesi bana siddet uyguladi aile evine gittim ama esim beni aldi baristik simdilerde artik huzurumuz kalmadi esim gecen vurdu bana affettim birdaha olmucak dedi gecen yine vurdu kac gundur konusmuyoruz ailesine gidip geliyor cocuk var esimden sogudum ama cesaretim yok düzenimi bozmaya ama psikolojim mahvoldu akil verin lutfen