Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konumu bilen bilir esimin ailesi bana siddet uyguladi aile evine gittim ama esim beni aldi baristik simdilerde artik huzurumuz kalmadi esim gecen vurdu bana affettim birdaha olmucak dedi gecen yine vurdu kac gundur konusmuyoruz ailesine gidip geliyor cocuk var esimden sogudum ama cesaretim yok düzenimi bozmaya ama psikolojim mahvoldu akil verin lutfen
Bozulmuş düzenin daha neyini toparlıyorsun anlamadım daha öncelerde çokta yorum yapmıştım sana ama artık ne desem bilemiyorum kendi kendini esir yapmışsın bir adam ailesine soz geöiremiyorsa ve onun bunun lafıyla sana yükseliyorsa o adam değil olan çocuklarına olur sana olur al çocukalrını ailene git boşanmayı aç otur nafakanı al ye yani
Evet kötü bir vaziyette ülke , caydırıcı cezalar yok suç sınırı neredeyse 10 yaşına kadar indi. Zorlabalama adı altında ölen çocuklar var buna bile devlet ceza vermiyor yaşı küçük diye ama bence artık yaş sınırı olmamalı o çocuk 7 sinde neyse 70nde de o olacak ne yazık ki bir yerde dur denmeli artık , Allah cidden yardımcısı olsun ama bazı önemleri kendi alması lazım durarak bir yere varamaz çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O kadar haklısn ki sanki zararı kendi vermemiş gibi birde kadın sorunlu derler ,kadın eksik derler ve getirdikleri yeni kadını el üstünde tutarlar
Bu hikayede gerçekten arkadaş sorunlu ama çok üzülerek söylüyorum sinirini buna sebep olan asıl kişilere değil eşinden çocuğundan çıkarıyormuş bir noktadan sonra tak eder dünyanın en pısırığı da olsa bu böyledir karşı taraf kadın olsun erkek olsun fark etmez bi ara söylemişti görümceme kaynanama sinirleniyorum eşime çocuğuma patlıyorum diye e sonunda ne olacak bi yeter artık be atağı gelecek nasılsa gitmez diyordur eşi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bi insan zaten kaybetmekten korkmadığına zarar verir adam gözden çıkarmış yarına yenisini de getirir, ben çocuğum için hayat standardım düşmesin diye katlanıyorum demek kendini kandırmaktan başka bişey değil bence