Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya valla bende onu yazacagdımda kırılır diye yazmadım. Sanki eltisinden etkileniyor gibime geldi. Bu kadarda yenge isteyen ben ilk defa duyuyorum. Benim kaynım eniştem ben onun önce baldızı idim sonra kardeşinin karısı oldum hatta beni kardeşine o isteyip tavsiye etdi. Ve evlendik .. ama buna ragmen o bile bana karşı böyle olmadı. Şaşırdım doğrusu
En olmaması qereken bi durum akilda sadece bu yöne yöneliyor. Bencede kirilmasn uzaktan uzaqa qozlemlesin bi. Kendi cocuquna ne takmış acep merak ettim. Olması qerekn sizin yasadqnz durum zaten anlamdm walla 2 kaynm war baklm ne qorecez biri benimle yaşıt diqeri 15 yaşında
10 sene ve 5 çocuk annesi östelik eşim erkekci biraz hayatımı riske koyup ona 5 çocuk verdim çocuklarım 3 kız 2 Erkek ben 18 de anne oldum suan 27 yaşındayım eşim de 40 yaşına girdi yeni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba kızlar yeni 40kım bitti be benim kayınpeder tarafi dorumlari çok iyi ben doğum yaptım kimse bana değil altın bir tele vermedi Eltim akşam doğum yapmış eşim benden habersiz hastaneye gidip altın takmış sonra beni arayıp ben bebeği görmeye gittim altın taktım diye gelde delirme