Esya kavgqsi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Esya kavgqsi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,487 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Esya kavgqsi
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seccill

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla
Allah sabır wersin kuşum. Şu durumlar katlanilacak qibi deqil. Gözüm karardm mi cocuqu qormem ben

...

Moderator
Mod
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü
Rabbim yardımcın olsun.Böyle insanlardan uzak etsin Rabbim.Ne hakkı varki karışmaya.Çekememezlik var galiba kuzum.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım aşırı kıskançmış seninki de hiç çekilmez öyleleri de

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun.Böyle insanlardan uzak etsin Rabbim.Ne hakkı varki karışmaya.Çekememezlik var galiba kuzum.
Bilmiyorum bıktı. Usandım aileme birsey demiyom üzülmesinler diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun canım aşırı kıskançmış seninki de hiç çekilmez öyleleri de
Saol cnm Amin eden ettiğini bulsun ama

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.