Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlum ve kızım çok hastalar oğlum iki gündür hastaydı ya bugün de kızım ay nebileyim gripler ama oğlum yiyor içiyor şükür ama kızım zor emiyor burnu tıkalı boğazında kalıyor emmek istemiyor
Çok geçmiş olsun canım, bizde atlattık çok kötü bir hastalık gerçekten, valla Ali burda bi arkadaşın önerdiği kür le sağlığına kavuştu, hatta gününde iyileşti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok geçmiş olsun canım, bizde atlattık çok kötü bir hastalık gerçekten, valla Ali burda bi arkadaşın önerdiği kür le sağlığına kavuştu, hatta gününde iyileşti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bal sarımsak limon karışımı, hala dua ediyorum arkadaşa çevremde önerdiğim herkeste çok memnun dua ediyorlar valla
Ya ne güzel maşallah canım benim kuzum evet bire bir ama oğlum hayatta yemez malesef ya yıllardır biliyorum biz tüketiyoruz ama oğlum asla ya keşke ye teşekkür ederim canim