Gebelik testime bakar mısınız lütfen ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Sarıözkaya tarafından oluşturulan Gebelik testime bakar mısınız lütfen ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,932 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik testime bakar mısınız lütfen ?
Konbuyu başlatan Sarıözkaya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Sarıözkaya

Kayıtlı Üye
rank
Bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım. Çok düzenli döngüm var. Çok hafif bir kırmızılık var testte hemen çıktı. Resimde görünmesi içim siyah beyaz yaptım gözle çok net görünüyor. Sizce gebelik olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_8300.jpeg
    IMG_8300.jpeg
    840.6 KB · Görüntüleme: 361

nagihan61

Kayıtlı Üye
rank
Bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım. Çok düzenli döngüm var. Çok hafif bir kırmızılık var testte hemen çıktı. Resimde görünmesi içim siyah beyaz yaptım gözle çok net görünüyor. Sizce gebelik olabilir mi?
Acaba sonuç ne aynısını bende yaptım dün aynı renkte çıktı dün gece de kan verdim negatif çıktı nasıl olur anlamadim
20251112_132547.jpg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acaba sonuç ne aynısını bende yaptım dün aynı renkte çıktı dün gece de kan verdim negatif çıktı nasıl olur anlamadim
20251112_132547.jpg
Kan verdiniz mi siz

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Acaba sonuç ne aynısını bende yaptım dün aynı renkte çıktı dün gece de kan verdim negatif çıktı nasıl olur anlamadim Ekli dosyayı görüntüle 5673

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kan verdiniz mi siz
Kaset testler bazen yanlış sonuç verir ve bazen fazla beklediyse de sonuç geçersizdir kan vermişsin kesin diyemezsek de kesin kadar emin oluruz kan sonucunda ama biraz daha bekle tekrar kan ver istersen Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah adet durumun nedir

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm valla evet tam beli bir çizgi var ama silik gibi bir çizgide var gibi yinede bir hafta bekle bir tane daha test yap ama kesin sonuç için kan ver daha iyi olur bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar