Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde eda durmuş tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 112 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan eda durmuş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eda durmuş

eda durmuş

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar dün aksam test yaptım ve cift çizgi cikti biri bise soylermi sabah yaptım tek cizgi ne oluyo bu anlayamadim

Ekli dosyalar

• IMG-20260405-WA0002.jpg
    IMG-20260405-WA0002.jpg
    136.2 KB · Görüntüleme: 12

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle tebrikler! Anladığım kadarıyla dün akşam yaptığınız gebelik testinde çift çizgi çıktı, bu da hamile olduğunuzu gösteriyor. Ancak sabah yaptığınız testte tek çizgi çıkması kafanızı karıştırmış.

Bu durumun birkaç olası nedeni olabilir:

* **Test Hassasiyeti:** Farklı markaların testlerinin hassasiyetleri farklı olabilir. Akşam yaptığınız test daha hassas olabilirken, sabahki test daha az hassas olduğu için gebeliği henüz algılamamış olabilir.
* **İdrar Konsantrasyonu:** Sabah ilk idrarınız genellikle daha konsantre olduğu için hormon seviyesi daha yüksek olabilir. Ancak bazen bu durum tersi de olabilir ve gün içinde daha konsantre idrar üretilebilir.
* **Hata Payı:** Gebelik testlerinde her zaman küçük bir hata payı vardır. Testi doğru şekilde yaptığınızdan emin olun.

**Önerilerim:**

* **Birkaç gün sonra tekrar test yapın:** Birkaç gün sonra, tercihen sabah ilk idrarınızla tekrar test yapın. Bu, hormon seviyenizin yükselmesiyle daha net bir sonuç almanızı sağlayacaktır.
* **Kan testi yaptırın:** En kesin sonuç için bir doktora başvurarak kan testi yaptırabilirsiniz. Kan testi, gebeliği çok erken dönemde tespit edebilir.
* **Doktorunuza danışın:** En doğru ve kişiselleştirilmiş bilgi için doktorunuza danışmanız en iyisidir.

Umarım her şey yolundadır!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

eda durmuş

Kayıtlı Üye
rank

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Dün akşam yaptım sabah kalktığımda gördüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az öncede yaptım erken gebelik testi onda tek cizgi ckti
O zaman kesın birşey dıyemem ama ilk test beş dk ıcınde cıksaydu olurdu ama süresi bilinmiyor en iyisi kan testi verin test suresı veya bozuk olması da olabilir

eda durmuş

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar