Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Gittim bir kere zaten daha nereye gidiyim benimde yuvam var onlar beni dovdu esim arkamfa durmadı diye de yuvami bozamam bozmam lazim belkide ama esimle iyiyiz suan olaylar duruldu gibi tekrar konulari desmeye bile gerek duymuyorum esimle konulari hic acmiyoruz sadece korkma daha bisey yapamazlar diyolar ama asıl sıkıntı çocuğumu gondermeyince olucak gibide valla güçlü olmam lazm cocugum için hangi cocuk ezik korkak bir anneister
Zaten konu senin eşinle aran değil eşinin ailesinin sana yaptıkları ve bu yaptıklarına eşinin göz yumasi mevzu desen ki ağıza alınmayacak küfürler Etiler hadi onları bile insan dayanamazken dayak ya bunun açıklaması bile olamaz

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Zaten konu senin eşinle aran değil eşinin ailesinin sana yaptıkları ve bu yaptıklarına eşinin göz yumasi mevzu desen ki ağıza alınmayacak küfürler Etiler hadi onları bile insan dayanamazken dayak ya bunun açıklaması bile olamaz
Yani cocugumuda gormesinler bi zahmet artik zaten sevmiyolar hic ozellikle gorumcem insan bi sever surekli onu yapma sunu yapma tlfna girme atletin varmi sanki ben annesi degilim yokum ortamda yani allahtan Allah kurtardi beni iyi bile dayandim cocugumu gormek sevmek istiyolarsa onc annesine saygi duyucaklar valla

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Yani cocugumuda gormesinler bi zahmet artik zaten sevmiyolar hic ozellikle gorumcem insan bi sever surekli onu yapma sunu yapma tlfna girme atletin varmi sanki ben annesi degilim yokum ortamda yani allahtan Allah kurtardi beni iyi bile dayandim cocugumu gormek sevmek istiyolarsa onc annesine saygi duyucaklar valla
Aynen öyle sen evladına en güzel şekilde bakarsın ağzı olan konuşuyor

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gittim bir kere zaten daha nereye gidiyim benimde yuvam var onlar beni dovdu esim arkamfa durmadı diye de yuvami bozamam bozmam lazim belkide ama esimle iyiyiz suan olaylar duruldu gibi tekrar konulari desmeye bile gerek duymuyorum esimle konulari hic acmiyoruz sadece korkma daha bisey yapamazlar diyolar ama asıl sıkıntı çocuğumu gondermeyince olucak gibide valla güçlü olmam lazm cocugum için hangi cocuk ezik korkak bir anneister
Kusura bakma da bu olanlar için yuvam bozulmasın diyorsan sana zaten her şey müstehak yuva mı kalmış da bozulmasın diyorsun

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Kusura bakma da bu olanlar için yuvam bozulmasın diyorsan sana zaten her şey müstehak yuva mı kalmış da bozulmasın diyorsun
Yuva var suan evimde asim pisiyorsa esimle suan sorunum yoksa evet yuvam var cok sukur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Görümce beni dovdu diyede esimden bosanicak onlarin bir yerlerine kina yakmasini beklicek degilim ya

Ben esimede zaten gereken tepkiyi yeterince gösterdim ama suan durduk yere olayi hatirlatip huzurumuda bozamam sadece esime dedim ablanbir kere daha yeltenirse birak dövmeyi yeltenirs polise veririm dedim

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yuva var suan evimde asim pisiyorsa esimle suan sorunum yoksa evet yuvam var cok sukur

Görümce beni dovdu diyede esimden bosanicak onlarin bir yerlerine kina yakmasini beklicek degilim ya

Ben esimede zaten gereken tepkiyi yeterince gösterdim ama suan durduk yere olayi hatirlatip huzurumuda bozamam sadece esime dedim ablanbir kere daha yeltenirse birak dövmeyi yeltenirs polise veririm dedim
Sen bilirsin o senin düşüncen.Bana göre bi ev için kocam anasına kardeşine beni ezdiriyorsa bana sahip çıkmazsa dövmeye kadar iş gidiyorsa orası evdir yuva değildir.Aynı durumda senin ailen yapsa ne olacaktı mesela eşin senin yaptığın gibi susup oturacak mıydı yoksa seni de alıp anasının evine mi dönecekti?Aman kira ödemeyelim deyip senin ailenle oturmaya devam eder miydi ya da sen ne yapardın mesela?İnsan kendi değerini kendi belirler önce sen ben değerliyim bu şekilde sığıntı gibi yaşamayı haketmiyorum diyeceksin

Son düzenleme:

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Evet iste esim bir kere savunmustu beni guzelce ona ragmen evden kovmaya calistilar bizi ana kiz esimde huylarini biliyor cunku alttan almak zorunda kaldi cocugu zaten gondermicem daha

Ama zamaninda evi terk ettim polis cagirdim esimede hak verdim bi yandan cunku bu devirde kirada oturmak cok zor o da alttan almasaydi olay daha buyurdu onemli olan suan ne olucagi yine omuz atarsa ya da bi hamle esimden habersiz polise vericem ama orasi kesin bende tepki versem cocugum gorucek psikolojisi bozulur gorumcem zaten sinir hastasi ilac aliyo deliyle deli olunmaz çoğumu zor gorurler daha

Kabg

Kavga sebebide gorumceme rahatsiz oldugum bir konuyu soyledim o da cok kibarca yani saygiyla soyledim normal saglikli insan yanlis anlamissindir dikkat ederm der gecer ama benimki neler saydirdi sen susun busun dayanamadim hakkimi aramaya gittim diye ana kiz ustume saldirdilar esim isteydi zaten sonradan geldi o da saskindi baya polise sikayet edicektim kaynim tehdit etti bosanmak istiyorsan ol sikayetci dedi hala baski uyguluyolar simdiye ben onun ablasini dovseydim dahada iftira atip polislik ederlerdi beni ailem memlekette diye yapmadıklarini birakmadilar

Zatn yillarin birikimi vardi bunlarda asla hazmedemilrr beni kaynanam biz ogluma kimleri bulduk allah kahretsin sen geldin kendini sevdiriceksin bizim sozumuzden cikmicaksin vs vs gorumcem bir yandan evime laf sokar herseyime karisir tisortu oyle giyme kirmizi ruh surme yahu kocam karismiyor ona je oluyor ama hata bende hep tamam abla tamam anne modunda takilirdam sonu boyle olur
Çok yanlış yapıyorsun daha önceden de burda senile kızlarla konuştuk sinir hastasıysa hastası yani dövmez çocukalrını gönderiyorsun ya bir gğn çocuklarına birsey yapsa ne yacaksın sinir hastası o diye geçiştirsen sen çok ezilirsin böyle söyliyim onalr çok fena iftira artarlar diyorsun da eşin onlara mi inacak sen duruken eğer böyleyse eşinindende şühpe ederim seni bu kadar ezdirmesi de ne bilim tuaf

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Çok yanlış yapıyorsun daha önceden de burda senile kızlarla konuştuk sinir hastasıysa hastası yani dövmez çocukalrını gönderiyorsun ya bir gğn çocuklarına birsey yapsa ne yacaksın sinir hastası o diye geçiştirsen sen çok ezilirsin böyle söyliyim onalr çok fena iftira artarlar diyorsun da eşin onlara mi inacak sen duruken eğer böyleyse eşinindende şühpe ederim seni bu kadar ezdirmesi de ne bilim tuaf
Iste bu yuzden gondermicem artik cocugumu isterse 6 yil gecsin insallah tabi yoruldum artik inanin hergun bunlari dusunmekten kendimi nasıl savunurum ne yapabilirim o bunu drse ne derim keske soyle deseydim soyle yapsaydim bu ablasi annesi illaki huzuruszluk cikaricaklar simdi cocuguda goremezlerse ay diyorum cikarirlarsa cikarsinlar en fazla napabilirler zorla alcak halleri yok ya diyorum az bile baska kadin olsa neler yapardi neler

Sen bilirsin o senin düşüncen.Bana göre bi ev için kocam anasına kardeşine beni ezdiriyorsa bana sahip çıkmazsa dövmeye kadar iş gidiyorsa orası evdir yuva değildir.Aynı durumda senin ailen yapsa ne olacaktı mesela eşin senin yaptığın gibi susup oturacak mıydı yoksa seni de alıp anasının evine mi dönecekti?Aman kira ödemeyelim deyip senin ailenle oturmaya devam eder miydi ya da sen ne yapardın mesela?İnsan kendi değerini kendi belirler önce sen ben değerliyim bu şekilde sığıntı gibi yaşamayı haketmiyorum diyeceksin
Ya tabiki haklisinizda ama siginti demeyelim oyle gozukuyor ama burda bir duzen var ev var gozum yemiyor bazi seyleri sineye cekip kabul edemem Allah buyuk tek duam yasadiklarini yasasinlar istiyorum bir keresinde annem esime beni korucak tarzda biseyler soylemis esimde senin derdin ne diye nasil hesap sormustu anneme duramamisti birde bana diyor sussaydin sende diye benim ailemden biri esime vurucak esimin ailesi var ya yapmdigini birakmazdi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
O kadar haklısın ki noktasından virgülüne her kelimen kitabın ortasından yazılmış gibi

Tüm sayfalar yüklendi.