Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 545 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Valla senin kocada başkasına kedi sana gelince aslan oluyor herhalde Allah yardımcın olsun
Genelde oyle degildir
Valla senin kocada başkasına kedi sana gelince aslan oluyor herhalde Allah yardımcın olsun
Genelde oyle degildir ya ama ailesini cok savunur yaji anneci biraz hala dayak yemisim hak etmissin diyor gelde cildirma yani dedim yine giderim bak diye cocugu gostrrmicem dedim hakkin yok banannesi o diyor hala haklisin karicim dicegi yerde

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Genelde oyle degildir

Genelde oyle degildir ya ama ailesini cok savunur yaji anneci biraz hala dayak yemisim hak etmissin diyor gelde cildirma yani dedim yine giderim bak diye cocugu gostrrmicem dedim hakkin yok banannesi o diyor hala haklisin karicim dicegi yerde
Canim ben sana bazı konularda hakveriyom anneci kocayı değiştiremen benimkide öyleydi ben kocayı takmiyom artık bildiğim gibi yasiyom bazen kafam atarsa git ananla yasa derim hiç eyvallahim yok kimseye kocama hiç yok sen kendini savunacaksin kocan ister savunsun ister savunmasin sen bir bireysin annesin sen kendini ezdirme ben ilk zamanlar öyleydim evliliğimin ilk yılları kedi gibiydim ama simdidi it gibiyim vallla önüne gelini kapiyom çok afedirsiniz

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Genelde oyle degildir

Beni benim eskisi beni dövdü aldım uzaklaştırmayı darp raporunu hiç acımam kimse kimsenin kılına dokunamaz açtım davamı aradım hakkımı, 2 gün nezarette kaldı.Ertesi gün anası aradı ne hakla yapar diyeceğine bana sen kışkırtmışındır dedi o an sildim engelledim bütün sülalesini valla rahatladım, tek pişmanlığım daha önce çıkarmalıydım topunu hayatımdan yanlış yaptım elalem boşanmış kadın diye hakir görür diye düşündüm, aman başımda dursun dedim çok yanlış yapmışım salak kafam senelerim boşa gitti

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Beni benim eskisi beni dövdü aldım uzaklaştırmayı darp raporunu hiç acımam kimse kimsenin kılına dokunamaz açtım davamı aradım hakkımı, 2 gün nezarette kaldı.Ertesi gün anası aradı ne hakla yapar diyeceğine bana sen kışkırtmışındır dedi o an sildim engelledim bütün sülalesini valla rahatladım, tek pişmanlığım daha önce çıkarmalıydım topunu hayatımdan yanlış yaptım elalem boşanmış kadın diye hakir görür diye düşündüm, aman başımda dursun dedim çok yanlış yapmışım salak kafam senelerim boşa gitti
Naptin hazalim bosanabildinmi dava sonuçlandi

Tüm sayfalar yüklendi.