Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gamze hanim iki soru sormak icin girdim suraya yani lafi suratiniza yiyince hirsinizi bir turlu cikaramadiniz inanin hic merakli degilim aslinda su seviyesiz siteye ama denize dusen yilana sarilir mantigi oldu bende de asla terbiyemi bozmak istemezdim ama bosverin burda boyle bos bos laklaki milletle ugrasmayi inanin daha mutlu olursunuz.Amacim hepinizden adamakilli cevap almakti ama arzu isimli benegi olan hanimefendi haricinde gercekten hepiniz cirkefsiniz cok komik iki dakikada bir sey yapmamama ragmen delirdiniz laf yiyince
LÜTFEN USLUBUNU BOZMADAN KONUŞUN HANIMEFENDİ RİCA EDİYORUM GAMZE ARKADAŞIMA ÇOK SAYGISIZCA KONUSTUNUZ HUKUK OKUYORUM DİYORSUNUZ AMA SAYGINIZ KİMSEYE YOK ELESTİRİYE GELEMİYECEKSİNİZ POSTU ACMAYİN VEYA KAN TESTİ VERİN DAHA FSZKA UZATMAYİN LUTFEN İYİ GECELER
Ben hakli veya haksiz olarak bakmiyorum duruma anlayisli yorum bekledigimi soyledim siz ahlak bekciligi yaptiniz sizin gibi orgutlesmis kadinlarin arasinda yer edinmek haklisin denilmek zaten istemem
Gamze hanim iki soru sormak icin girdim suraya yani lafi suratiniza yiyince hirsinizi bir turlu cikaramadiniz inanin hic merakli degilim aslinda su seviyesiz siteye ama denize dusen yilana sarilir mantigi oldu bende de asla terbiyemi bozmak istemezdim ama bosverin burda boyle bos bos laklaki milletle ugrasmayi inanin daha mutlu olursunuz.Amacim hepinizden adamakilli cevap almakti ama arzu isimli benegi olan hanimefendi haricinde gercekten hepiniz cirkefsiniz cok komik iki dakikada bir sey yapmamama ragmen delirdiniz laf yiyince