E
Esmiso
Guest
Evde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Hamilesin kuzum hayırlı olsunEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Hayırlı olsun canımEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Vuu kac gün gecti adetinizEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Hayırlı olsun canım hamilesinEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
5 haftalık hamilesin canm tahmine göreEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım
Bence hamilesin canım hayırlı uğurlu olsunEvde yaptığım teste iki çizgi çıktı. Hastaneye gittim test verdim e-nabızdan bakarsınız dedi beta-hcg sonucum 1906,5 çıktı sonuç ne anlamadım