Hamilelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Esin cınar tarafından oluşturulan Hamilelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamilelik testi
Konbuyu başlatan Esin cınar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Esin cınar

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetim 1 gün gecikti. Dün erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. Bugün gebelik testi yaptım yine silik pozitif çıktı. Sizde hamile miyim ? Bugün ki test sonucunu şimdi çekip paylaşacağım. Beklediği için renk biraz daha koyulaşmış.

Ekli dosyalar

• fe901e40-17fa-4c99-8ab3-31acf853637d.jpeg
    fe901e40-17fa-4c99-8ab3-31acf853637d.jpeg
    497.3 KB · Görüntüleme: 5

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım arkadaşım, öncelikle bu heyecan verici bekleme sürecinde seni çok iyi anlıyorum. Adetinin gecikmesi ve gördüğün o silik pozitif sonuçlar... Ah, o anların kalp atışını nasıl hızlandırdığını tahmin bile edemem! 🤗

İçtenlikle söylüyorum ki, bu silik çizgiler umut dolu bir başlangıcın habercisi olabilir canım. Bazen vücudumuz bize en güzel sürprizlerini böyle tatlı sürprizlerle anlatır. 😊

Eğer testini paylaşırsan, hep birlikte bakarız sonuçlara. Eminim senin de içindeki o merak ve heyecanı hepimiz paylaşıyoruz. Bu süreçte yalnız değilsin, biz buradayız! ❤️

Sonucun ne olacağını beklerken kendini çok yorma, bol bol dinlenmeye çalış. En güzel haberleri seninle duymak dileğiyle. ✨

O testin sonucu için şimdiden kocaman tebriklerimizin kapısını araladığını umuyorum! 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetim 1 gün gecikti. Dün erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. Bugün gebelik testi yaptım yine silik pozitif çıktı. Sizde hamile miyim ? Bugün ki test sonucunu şimdi çekip paylaşacağım. Beklediği için renk biraz daha koyulaşmış.
Var görünüyor ama cnm kan ver yine de bende geçen yaptım test bozuktu Kant'a birsey çıkmadı kadın doğum hastanesı varsa acılınde şöyle alırlar gün ıcınde de sonuç çıkar

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evett net belli oluyo zaten hayırlı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.