Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii
P Perviz❤️Günay Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 239 15 Mart 2022 #1 Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,833 Konum Kırklareli 15 Mart 2022 #2 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Allah'ım gözün aydın canım çok sevindim senin adına kaç haftalık mis peki minik Melek
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Allah'ım gözün aydın canım çok sevindim senin adına kaç haftalık mis peki minik Melek
Beyza🥰 Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 901 15 Mart 2022 #3 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım
P Perviz❤️Günay Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 239 15 Mart 2022 #4 Kayra'nın annesi' Alıntı: Allah'ım gözün aydın canım çok sevindim senin adına kaç haftalık mis peki minik Melek Genişletmek için tıkla ... Daha yeniymişş 25gel dedii o zaman belli olucak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Beyza🥰' Alıntı: Gözün aydın olsun canım Genişletmek için tıkla ... Tşkler
Kayra'nın annesi' Alıntı: Allah'ım gözün aydın canım çok sevindim senin adına kaç haftalık mis peki minik Melek Genişletmek için tıkla ... Daha yeniymişş 25gel dedii o zaman belli olucak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Beyza🥰' Alıntı: Gözün aydın olsun canım Genişletmek için tıkla ... Tşkler
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,833 Konum Kırklareli 15 Mart 2022 #5 Perviz❤️Günay' Alıntı: Daha yeniymişş 25gel dedii o zaman belli olucak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Tşkler Genişletmek için tıkla ... O günde hayırlı haberini alırız inşallah kzuum
Perviz❤️Günay' Alıntı: Daha yeniymişş 25gel dedii o zaman belli olucak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Tşkler Genişletmek için tıkla ... O günde hayırlı haberini alırız inşallah kzuum
Ebuşşş Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 801 15 Mart 2022 #6 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın
A Aselcik Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 15 Mart 2022 #7 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... gözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallah
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... gözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallah
P Perviz❤️Günay Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 239 15 Mart 2022 #8 Ebuşşş' Alıntı: Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın Genişletmek için tıkla ... Caann çok saolunn canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Ebuşşş' Alıntı: Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Ebuşşş' Alıntı: Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın Genişletmek için tıkla ... Caann çok saolunn canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mart 2022 Ebuşşş' Alıntı: Hayırlısı olsun canım inşallah sagliklıca kucağına alırsın Genişletmek için tıkla ... İnşallah
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 15 Mart 2022 #9 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canim çok sevindim senin adına hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucana almayı nasip etsin inşallah
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canim çok sevindim senin adına hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucana almayı nasip etsin inşallah
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 15 Mart 2022 #10 Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim cnm bnm Rabbim nazarlardan korusun inşallah sağsaglim doğurdum diye postunu da görürüz inşallah cnm
Perviz❤️Günay' Alıntı: Selam güzel Anneler Bu gün doktoraa gitdimm vee Hamileyimmm.Çok mutluu oldum.Daha yenii Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim cnm bnm Rabbim nazarlardan korusun inşallah sağsaglim doğurdum diye postunu da görürüz inşallah cnm