Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani bende içmiştim ağır ağrı kesiciler bide bi doğum kontrol hapı içtim bilmeden hamile olduğumu şükür bişi olmadı 4 gün üst üste içmiştim bide bi doktora görün ama bence bişi olmaz inşallah
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma gitmedim
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma gitmedim
Yani en yakın zamanda doktora da görünün ama ben bişi olacağını düşünmüyorum çünkü bende daha 1 aylıktı bilmiyordum o zönlarlar baya ilaç içmiştim dediğim gibi şükür bişi olmadı
İyiki yazdınız çok sağ olun bende bilmeden hamile olduğumu karnım çok ağrımaya başladı bende aptekden iki ilaç aldım icdim 2gun ilacın recetesinde hamilelere olmaz içmek yazmış başka bir doktor var ona sordum tabiki zararı olur dedi yinede üzülüyorum aldırmak istemiyorum burdada sorayım dedim daha kendi doktoruma
Yani en yakın zamanda doktora da görünün ama ben bişi olacağını düşünmüyorum çünkü bende daha 1 aylıktı bilmiyordum o zönlarlar baya ilaç içmiştim dediğim gibi şükür bişi olmadı