Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım korkmana gerek yok 28haftalikta anne ye iğne yapıyorlarmış rahat ol sıkıntı olmuyormuş seni takip eden doktor sana kan gurubunu soruyor ya o zamanı gelince sana bu hafta gel iğne ni yapalım diyecek korkma sıkılma bunlar normal olan şeyler canım
Bizde kan uyuşmazlığı var , çok şükür iki çocuğum var , korkma etraf cahil dolu , doktor ne derse onu yap , 28.haftada iğne olucan kalçadan , doğumdan sonra eğer bebek babanin kan grubuysa tekrar bir iğne daha yapıyorlar , sonraki bebek zarar görmesin diye , inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bizde de kan uyuşmazlığı var tatlım 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyor doktor hiç korkulacak bir durum yok etraf cahil dolu sen bakma doktoruna mutlaka söyle kan uyuşmazlığı olduğunu kontrollerinde bende yaptırdım hiç bir sıkıntımız yok Allah'a şükür 34 hafta olduk bile korkma
Ben ab negatif, eşim b pozitif. Bizde vardı. İlk bebekte birsey yapmıyorsun. Dr. Bize öyle dedi. Kızım doğar doğmaz kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu bana. 2. Bebekte sorun olmasın diye. İlk kızım sağlıklı doğdu maşallah. İkinci ye Allah kerim. İnşallah oda sağlıklı doğacak. Korkulacak birsey yok. İlk bebekte sorun olmuyor zaten.
Ayyy hic korkma bitanem arkadasimda kan uyusmaligi var 2 bebegine hamile belli donemlerde igne yapiliyormus o donemlere dikkat et . Amcamin oglu ve esinde de var 3 tane cocuklari var masallah . Korkulcak birsey yok hayatim bebegini saglikla al kucagina
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız o kadar çok şeye maruz kaldımki düşük olur, engelli doğar falan filan insan ister istemez korkuyor doktorum bile kan uyuşmazlığı var tehlikeli gebeliksin sen diyip duruyor bana
Evet ben de aynı şeyi yaşıyorum dün paylaşım yaptım bı 8 haftalıkken kanama geçirdim şimdi de 14 haftalık yine tekrarladi ama herkeste olacak diye birşey yok içini rahat tut. 28 haftalıkken iğne vuracaklar eğer o zamana kadar sıkıntı olmazsa olursa yine vururlar tekrarlarlar iğneyi bide doğumda vuruyorlar. Korkma Allah'ın iziniyle hicbirsey olmaz.