Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm
2 2prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 92 20 Haziran 2022 #1 Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 20 Haziran 2022 #2 2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Cnn dogum la beraber geliyor hemen
2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Cnn dogum la beraber geliyor hemen
2 2prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 92 21 Haziran 2022 #3 Saliş Ozi' Alıntı: Cnn dogum la beraber geliyor hemen Genişletmek için tıkla ... Yok canım regl soruyorm ben
Saliş Ozi' Alıntı: Cnn dogum la beraber geliyor hemen Genişletmek için tıkla ... Yok canım regl soruyorm ben
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 21 Haziran 2022 #4 2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Kişiden kişiye değişir canım bazıları doğumdan sonra erken oluyorlar bazıları aylarca olmuyorlar herkesin aynı olmuyor
2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Kişiden kişiye değişir canım bazıları doğumdan sonra erken oluyorlar bazıları aylarca olmuyorlar herkesin aynı olmuyor
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 21 Haziran 2022 #5 2prenses annesi' Alıntı: Yok canım regl soruyorm ben Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım cnm o fark etmiyor ki değişiyor kişiden kişiye tatlım
2prenses annesi' Alıntı: Yok canım regl soruyorm ben Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım cnm o fark etmiyor ki değişiyor kişiden kişiye tatlım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,431 Konum Siirt 21 Haziran 2022 #6 Regl kişiden kişiye göre değişir lakin 1 sene düzensizlik olabilir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 21 Haziran 2022 #7 2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Kuzum kişiden kişiye değişiyor benim ki doğumdan sonra 50 gün lohusa kanamam oldu yıkandıktan 1 hafta sonra adet kanamam oldu hemen de düzene girdi
2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Kuzum kişiden kişiye değişiyor benim ki doğumdan sonra 50 gün lohusa kanamam oldu yıkandıktan 1 hafta sonra adet kanamam oldu hemen de düzene girdi
2 2prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 92 21 Haziran 2022 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum kişiden kişiye değişiyor benim ki doğumdan sonra 50 gün lohusa kanamam oldu yıkandıktan 1 hafta sonra adet kanamam oldu hemen de düzene girdi Genişletmek için tıkla ... Benm de 30 gün oldu kanmam doğum da birdaha gelmedi 2 ay oldu ama kahveli akıntı gelior sadcw bilemdm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum kişiden kişiye değişiyor benim ki doğumdan sonra 50 gün lohusa kanamam oldu yıkandıktan 1 hafta sonra adet kanamam oldu hemen de düzene girdi Genişletmek için tıkla ... Benm de 30 gün oldu kanmam doğum da birdaha gelmedi 2 ay oldu ama kahveli akıntı gelior sadcw bilemdm
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 21 Haziran 2022 #9 2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Cnm bu durum kişiden kiisye değişir kimi 1 ay sonra kimi 3 ay sonra kimide 1 seneye yakın adet olmuyormuş
2prenses annesi' Alıntı: Kizlae normal dogum dan sonra kanama nezmn gelior 4 yıl oldu hiç hatirlamiorm Genişletmek için tıkla ... Cnm bu durum kişiden kiisye değişir kimi 1 ay sonra kimi 3 ay sonra kimide 1 seneye yakın adet olmuyormuş
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 22 Haziran 2022 #10 2prenses annesi' Alıntı: Benm de 30 gün oldu kanmam doğum da birdaha gelmedi 2 ay oldu ama kahveli akıntı gelior sadcw bilemdm Genişletmek için tıkla ... Olur kuzum normaldir
2prenses annesi' Alıntı: Benm de 30 gün oldu kanmam doğum da birdaha gelmedi 2 ay oldu ama kahveli akıntı gelior sadcw bilemdm Genişletmek için tıkla ... Olur kuzum normaldir