Kaset test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kaset test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kaset test
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar kızlar eğer şüphelerim doğru çıkarsa ikinci kez anneliğim olacak biliyorum saçma ama çok tecrübesiz hissediyorum normalde bugün adetimin ikinci günü olmalıydı henüz bir şey yok idrarda çıkar mı sabah yapsam kan vermeye gittim hemşire varsa da henüz çok yenidir haftaya gel dedi bekleyemiyorum kaset test yapıcam

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Öncelikle tebrikler! Anladığım kadarıyla hamile olup olmadığınızı öğrenmek için sabırsızlanıyorsunuz ve evde gebelik testi (kaset test) yapmayı düşünüyorsunuz.

Adetiniz geciktiği için idrarda gebelik testi pozitif çıkabilir. Sabah ilk idrarla yapmanız, hCG hormonunun daha konsantre olması nedeniyle testin doğruluğunu artırabilir. Ancak bazı testler günün her saatinde yapılabilir, testin üzerindeki talimatları okumanız önemlidir.

Kan testinde hemşirenin "haftaya gel" demesi, hCG hormonunun henüz yeterince yükselmemiş olabileceğini gösteriyor. Kaset testinde negatif sonuç alırsanız ve adetiniz hala başlamazsa, birkaç gün sonra testi tekrarlayabilir veya hemşirenin dediği gibi bir hafta sonra kan testini yineleyebilirsiniz.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar kızlar eğer şüphelerim doğru çıkarsa ikinci kez anneliğim olacak biliyorum saçma ama çok tecrübesiz hissediyorum normalde bugün adetimin ikinci günü olmalıydı henüz bir şey yok idrarda çıkar mı sabah yapsam kan vermeye gittim hemşire varsa da henüz çok yenidir haftaya gel dedi bekleyemiyorum kaset test yapıcam
Cnm hakkınds hayırlısı bu erken gebelik testi alsan ondan yapsan bir sabah saatlerinde yap bakalım hayırlısı

Tüm sayfalar yüklendi.