Sorum var Kese görünmesi bebek görünmemesi

• Konbuyu başlatan Arya Kazı
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arya Kazı tarafından oluşturulan Kese görünmesi bebek görünmemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese görünmesi bebek görünmemesi
Konbuyu başlatan Arya Kazı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efsan

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **6+3 Haftalık Gebelikte Sadece Kese Görünmesi Hakkında Bilgi**

Merhaba, 6+3 haftalık gebelikte sadece kesenin görülmesi ve bebeğin henüz görünmemesi normal olabilir. Bu durumun birkaç olası nedeni var:

* **Erken Gebelik Haftası:** 6 hafta 3 gün, bebeğin henüz çok küçük olabileceği ve ultrasonda görünmeyebileceği bir dönemdir. Birkaç gün sonra tekrar baktığınızda bebek görülebilir.
* **Ovulasyon Tarihinde Hata:** Bazen adet döngüsündeki farklılıklar nedeniyle ovulasyon tarihi yanlış hesaplanabilir. Bu da gebelik haftasının gerçekte daha küçük olmasına neden olabilir.
* **Gecikmiş Döllenme:** Döllenme, beklenen tarihten birkaç gün sonra gerçekleşmiş olabilir.

**Önerilerim:**

* **Doktorunuzla Konuşun:** En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Durumu onunla değerlendirin ve ne yapmanız gerektiği konusunda tavsiye alın.
* **Birkaç Gün Sonra Tekrar Ultrason:** Doktorunuz büyük ihtimalle bir hafta sonra tekrar ultrason isteyecektir. Bu süre zarfında bebek görünür hale gelebilir.
* **Stresten Uzak Durun:** Bu durumun yaygın olduğunu ve genellikle endişelenecek bir şey olmadığını unutmayın. Stres, hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için olumsuz olabilir.

Umarım her şey yolundadır!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
6+3 te kese göründü ama bebek görünmedi nedeni nedir bilen var mı
Çok normal canım endişe etme 9. Haftaya kadar bebek de kalp atışı da görünür Normal durumlarda doktorun zaten seni ona göre bir takip programı ayarlar stres yapma , hayırlı haberler al inşallah

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar herkes Ben doguma girerken agri cekerken sizlerden bana Dua etmenizi istemisdim okadar kotuydumku butun herkese birer birer yazib Dua etmelerini istiyordum bana Dua Edin herkese COK tesekkur ederim COK sukur kizimi aldin kocagima insallah sizlerde vakti zamaninda bebeklerinizi sagsalim alirsiniz kocaginiza bana Dua Eden herkesi opdum sagolun😘🌹❤️

Tüm sayfalar yüklendi.