Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam kızlar bugün 7 haftalik bebisimizin kalp atışını duyduk. Doktor gayet sağlıklı dedi sadece kesenin etrafında kanlanma varmış düşük riski için iğne oldum sizde de olan.var mi böyle bişey ? Bi sıkıntı olur mu
Selam kızlar bugün 7 haftalik bebisimizin kalp atışını duyduk. Doktor gayet sağlıklı dedi sadece kesenin etrafında kanlanma varmış düşük riski için iğne oldum sizde de olan.var mi böyle bişey ? Bi sıkıntı olur mu
Oncelikle gecmis olsun canim bundan 10 hafta once ayni durumu bende yasadim cok şükür atlattik 18+5 olduk darisi senin başına insallah. Ben okul kantinin de yogun tempoda calisiyordum rapor vereyim dedi dr ben eleman sıkıntısndan alamadim bile şükür birsey olmadi uzme kendini sakin rabbim biran once sıkıntınizi atlatmanizi nasip etsin insallah.
Canım dikkat et çok ayakta kalma hatta cinsel iliski bile yasak edebilir doktor, kese etrafindaki kanlanma zamanla geçebiliyor, inşaallah seninde geçer kaç güne 1 iğne verdi fitil yazdi mi cok gecmis olsun çok dikkat et erken doğum oluyor en kötü ihtimal insaallah saglikla kucagina alirsin vakti zamaninda gelir bende erken doğum riskinden korkuyorum hala Allahım yardimcimiz olsun
Bende oldu canım doktor kesede kan var dedi bebek hayata sıkı sıkı tutunmuş dedi ağır kaldırmak stres kendini yorma cinsel ilişki yasak dedi belimde ve kasiklarimda dehşet bı ağrı vardı dikkat et bol bol dinlen
Bende oldu canım doktor kesede kan var dedi bebek hayata sıkı sıkı tutunmuş dedi ağır kaldırmak stres kendini yorma cinsel ilişki yasak dedi belimde ve kasiklarimda dehşet bı ağrı vardı dikkat et bol bol dinlen
Canım bende de 6 haftalıkken kesenin etrafında kanlanma vardı doktor ilaç yazdı ve yatmamı söyledi, ilaç kullansamda yatmadım 7 haftada kanamam oldu çok korkmuştum Allaha şükür bebeğe birşey olmadı şimdi yatiyorum kanamam falan kecti. Yani bol-bol dinlen inşallah hepimiz için herşey güzel olacak hayırlısıyla
Canım dikkat et çok ayakta kalma hatta cinsel iliski bile yasak edebilir doktor, kese etrafindaki kanlanma zamanla geçebiliyor, inşaallah seninde geçer kaç güne 1 iğne verdi fitil yazdi mi cok gecmis olsun çok dikkat et erken doğum oluyor en kötü ihtimal insaallah saglikla kucagina alirsin vakti zamaninda gelir bende erken doğum riskinden korkuyorum hala Allahım yardimcimiz olsun
Amin canım çok teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah .. iğne bende vuruldum ama 3 gündür ağrıyor popom ayıptır söylemesi .. sende de öyle olmuş muydu