Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile kaldığım ay yay burçları 4 5 gün mide bulantısı yaşayabilir diyprdu eşimde yay bende yay ikimizinde bulantıları var onun geçti benim geçmddi oda dediki sen hamilesin kesin yok dedim hamileesssiinn dedi içinden bir ses öyle diyormuş
Hamile kaldığım ay yay burçları 4 5 gün mide bulantısı yaşayabilir diyprdu eşimde yay bende yay ikimizinde bulantıları var onun geçti benim geçmddi oda dediki sen hamilesin kesin yok dedim hamileesssiinn dedi içinden bir ses öyle diyormuş
Evet midem bulanıyordu ihtimalde vermiyordum birde gebelik testi yaptım çizgi falan da çıkmıyordu zaten ama o ısrarla hamilesin falan dedi kan testi verdim ertesi gün betahcg 620 çıktı
kiz üzulme benimkide eltimler söylemişti hamile oldugumu ama bunda ben ben söyledim sırf eltim demesin diye telefonda söyledim önce soylemicektim aksam gel konuşmamiz lazim dedim önemli deyince gulerek noldu yoksa kardesimmi oluyo demişti bende hayir kardeşin olmuyo cocugun oluyo demiştim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
oda guzel kocanin medyum cıkmasiicine doğmuş medyum kocanin
Evet midem bulanıyordu ihtimalde vermiyordum birde gebelik testi yaptım çizgi falan da çıkmıyordu zaten ama o ısrarla hamilesin falan dedi kan testi verdim ertesi gün betahcg 620 çıktı
Kutunun içine bebek patiği ve not koydum kızımız abla oluyor ve sende 2.kez baba oluyorsun yazdim okudu gozleri doldu Allahım sana şükürler olsun çok şükür dedi kızımda baba ben ablamı olcam diye ağladı ben vidio çektim hepimiz ağlardık işte rabbim herkese sevinç gözyaşı versin
Bende sabah test yaptım babalar günuydu pasta siparişi verdim uzerinede bu seneki babalar günü hediyen benim babacığım yazdırdım birde not koydum ilk babalar günün kutlu olsun diye çok mutlu olmuştu randevu alıp hastaneye gittik ikiz dediler daha fazla sevinç yaşadık böyle bı anı kaldı bize de
Ayy Allah iyiliğini versin insaalah Covid aşısı olacaktimda onceden hamilelik var mi diye test vermistim esim de heyecanlanmiş olabilir mi diye ondan gizliden bakip o bana haber verdi