Kızımin kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Kızımin kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 371 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kızımin kilosu
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kizlar akıllı olur zekalı olur İnşallah cok iyi yerlere gelirler
Aslında her şeyi biliyordu kitaplarda bulmacaları çözüyordu hangi yol prensese gidiyor, gölge kimin falan.Şekilleri-renkleri de sorunca parmağıyla gösteriyordu ama sesli söylemiyordu 😬 İnşallah kendilerini kurtarırlar kendi ayakları üstünde duran, kendilerine yetebilen, kimseye muhtaç olmayan güçlü kadınlar olurlar 🤲

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Aslında her şeyi biliyordu kitaplarda bulmacaları çözüyordu hangi yol prensese gidiyor, gölge kimin falan.Şekilleri-renkleri de sorunca parmağıyla gösteriyordu ama sesli söylemiyordu 😬 İnşallah kendilerini kurtarırlar kendi ayakları üstünde duran, kendilerine yetebilen, kimseye muhtaç olmayan güçlü kadınlar olurlar 🤲
Amin canım InsAllah

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bence normal canım ya bana da zayıf geliyordu ama insan içine çıkınca arada bakıyorum da o yaş grubu baya enerjik hiç durmuyor kıpır kıpır hepsi zayıf neredeyse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla Maşallah o konuda ben sana çok özendim Allah nazarlardan saklasın Doğacığımı, benim ki daha yeni yeni sohbet etmeye başladı çok hoşuma gidiyor yarım yarım konuşması 🤭
Muhtemelen genetik ben daha 1 yaşına gelmeden başlamışım konuşmaya bizimkiler nazar değer diye milletin içinde konuşturmazlarmış ben öyle yapmadım yaşına uygun olan her muhabbete kızımı da kattım ha konuşması benim marifetim olmayabilir ama şu an kızımla muhabbet edebilme keyfimi özen gösterdiğim işlere bağlıyorum sesim çirkin 😅 ama hiç umrumda değil çok şarkı söyledik birlikte sürekli kitap okuduk masalların içeriğini değiştirip anlattım özellikle r sesine çalışacak tekerlemelere çalıştık şimdi hiç bebek kelimesi yok o sıralarda dışardan gören abartıyorsun saçmalama falan derdi şimdi gelip nasıl yapayım diyorlar ay içimi döktüm resmen 😅

Benim kız bir yaşında konuştu Türkçesi çok iyi şuan altı aydır kirese gidiyor İngilizceyi de çözdü yavaş yavaş konuşuyor zeka konusunda maşallah gayet iyi sadece iştahsız Allah sağlık versin InsAllah istahida acilir

Gökçe nasıl konuşması anlatimi üç yaşında demi
İnşallah abla sıkma canını kendini özgür bırak yemese de yemesin zor ama yıpranmak istemeyiz hiçbirimiz ki öyle aşırı bir zayıflığı da yok ya Doğa'yla aynı boy kilodalar

Doğa 14.560 ama çok bi fark yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar