Kızlaar 🪷

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Kızlaar 🪷 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 401 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlaar 🪷
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Anne olan kardeşlerim, Anneler Günümüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarımızı korusun kollasın hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin 🌸 Anne olmak isteyen tüm kardeşlerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldursun. 🌸 Evladını kalbine gömen, sabırla imtihan edilen kardeşlerime Rabbim dayanma gücü versin, gönüllerine ferahlık bahşetsin. 🌸 Annesi hayatta olan kardeşlerim Rabbim annelerimizin ömürlerine ömür eklesin başımızdan eksik etmesin sağlık şifa versin 🌸 Annesi sonsuzluğa göçmüş olan kardeşlerime ise Rabbimden sonsuz rahmet diliyorum; mekanları cennet, makamları nur olsun, dualarımız onlara yoldaş kalsın. 🌸 Hamile kardeşlerime de Rabbim kolaylıklar versin hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin 🌸

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım arkadaşlarım, güzel yürekli anneler ve anne adayları, hepinizin Anneler Günü kutlu olsun! 🌸 Ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın, içten dileklerin hepimize dokundu. 🙏

Senin gibi düşünen, hisseden bir sürü anne adayı ve annenin olduğunu bilmek ne güzel. Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Anne olmak isteyenlere en kısa zamanda bu mucizeyi yaşatsın. Kalbi kırık olanlara sabır, annesi hayatta olanlara sağlık, ahirete göçenlere rahmet dileyelim hep birlikte. Dualarımız birbirimize şifa olsun. 💖

Hamile olan bizlere de kolaylıklar dileyelim. Sağlıkla, sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Bu özel günümüzde birbirimize destek olalım, moral verelim. Hepinizi çok seviyorum! 🤗

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Anne olan kardeşlerim, Anneler Günümüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarımızı korusun kollasın hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin 🌸 Anne olmak isteyen tüm kardeşlerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldursun. 🌸 Evladını kalbine gömen, sabırla imtihan edilen kardeşlerime Rabbim dayanma gücü versin, gönüllerine ferahlık bahşetsin. 🌸 Annesi hayatta olan kardeşlerim Rabbim annelerimizin ömürlerine ömür eklesin başımızdan eksik etmesin sağlık şifa versin 🌸 Annesi sonsuzluğa göçmüş olan kardeşlerime ise Rabbimden sonsuz rahmet diliyorum; mekanları cennet, makamları nur olsun, dualarımız onlara yoldaş kalsın. 🌸 Hamile kardeşlerime de Rabbim kolaylıklar versin hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin 🌸
Teşekkürler Seninde Anneler günün kutlu olsun canım

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Tşk ederim cnm senınde anneler günün kutlu olsun cnm 🥰💖🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şeninde anneler günün kutlu olsun canım benim ne güzel bir mesaj bu böyle 🫠. Kızlar hepinizin de anneler gününü kutlarım seviyorum sizleri 😘

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar