Kızlar acıl bakar mısnız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar acıl bakar mısnız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acıl bakar mısnız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bugün bebegime duş aldırttım ve vücudunda böyle şeyler çıktı iki gündür yoğurt ve muz püresi yapıp veriyorum ama bir yemek kaşığı falan yiyor öyle çok vermiyorum sizce neden olabilir bunlar bu arada 6 ay olmasına 2 gün var

Ekli dosyalar

• 6BED6140-A04E-4431-9777-3812BB557441.jpeg
    6BED6140-A04E-4431-9777-3812BB557441.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1274.jpeg
    IMG_1274.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 2
  • 73DF1BF4-E901-4A58-B771-5F3B8B91BA89.jpeg
    73DF1BF4-E901-4A58-B771-5F3B8B91BA89.jpeg
    581 KB · Görüntüleme: 2
  • A1BFCB5A-801C-48CC-A6C7-8EDFFD8E3CA5.jpeg
    A1BFCB5A-801C-48CC-A6C7-8EDFFD8E3CA5.jpeg
    742.5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1270.jpeg
    IMG_1270.jpeg
    661.5 KB · Görüntüleme: 2

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: Bebeğimde Duş Sonrası Kızarıklıklar ve Beslenme Hakkında

Merhaba, bebeğinizin duş sonrası vücudunda çıkan kızarıklıklar ve beslenmesiyle ilgili endişelerinizi anlıyorum. Kızarıklıkların nedeni birçok şey olabilir:

* **Alerjik Reaksiyon:** Kullandığınız şampuan, sabun veya losyona karşı alerjisi olabilir. Yeni bir ürün denediyseniz, ondan kaynaklanmış olabilir.
* **Cilt Kuruluğu:** Duş sonrası cilt kuruluğu da kızarıklığa neden olabilir.
* **Pişik:** Özellikle kıvrım yerlerinde pişik oluşmuş olabilir.
* **Yiyecek Alerjisi/İntoleransı:** Yoğurt veya muz gibi yeni bir besine başlamış olmanız da alerjik bir reaksiyonu tetiklemiş olabilir. Ancak, belirtiler sadece kızarıklık mı yoksa kusma, ishal gibi başka belirtiler de var mı?

**Önerilerim:**

* **Doktora Danışın:** Kızarıklıkların nedenini kesin olarak belirlemek ve doğru tedaviyi başlamak için mutlaka bir çocuk doktoruna danışın. Fotoğraflarını çekip doktora göstermeniz de yardımcı olabilir.
* **Ürünü Değiştirin:** Yeni bir ürün kullanmaya başladıysanız, hemen kullanmayı bırakın ve daha önce kullandığınız, güvendiğiniz bir ürüne geri dönün.
* **Cildi Nemlendirin:** Duştan sonra bebeğinizin cildini bebekler için uygun, hipoalerjenik bir nemlendirici ile nemlendirin.
* **Beslenme:** Bebeğinizin beslenmesiyle ilgili olarak, 1 yemek kaşığı yiyor olması normal olabilir. Bebekler bazen iştahsız olabilirler. Doktorunuza danışarak, yaşına uygun ve dengeli bir beslenme planı oluşturmanız önemlidir.

Geçmiş olsun! Umarım bebeğiniz kısa sürede iyileşir.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bugün bebegime duş aldırttım ve vücudunda böyle şeyler çıktı iki gündür yoğurt ve muz püresi yapıp veriyorum ama bir yemek kaşığı falan yiyor öyle çok vermiyorum sizce neden olabilir bunlar bu arada 6 ay olmasına 2 gün var
Cnm doktor a götür alerjı olmuş olabilir test yaparlar

Tüm sayfalar yüklendi.