Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 633 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aynen çok doğru benim amcamın kızı vard biz o zaman lar 14 yaşlarda vardık okula giderdik okulda bile sırada otururken emiyordu hatta öğretmen bile kaç kere uyardı iyi olmadığını kız nasıl bir huy yaptıysa geçmiyordu işaret parmağını gece gündüz emiyordu bak bir de 14 yaş Ergen kız ben bazen kızardım sen bebekmisin insanlar sana guler parmağını eme diye bazen benim dememle bırakırdı sonra yine devam ederdi varya görsen işaret parmağını bi Bebek parmağı gibi hiç gelişmemiş küçük suyu çekilmiş bence konu sahibine bir tavsiyem o emdiği parmağına pul biber sursun o da emsin acı diye bırakır hemen bırakmaz ama yapa yapa o tiksindirici gelir bence Allah yardımcısi olsun ne diyelim kuşkâmın a jiyan ☺️
Aman ne yapam benim kızımda emiyor ama post sahibi kusura bakmasında sen benim mesaja cevap vermesen o yazmicaktı birşey fark etiysen herkese cevap vermiş bir bana vermemiş niye acaba 🤔😂

S

Sm a

Guest
Aman ne yapam benim kızımda emiyor ama post sahibi kusura bakmasında sen benim mesaja cevap vermesen o yazmicaktı birşey fark etiysen herkese cevap vermiş bir bana vermemiş niye acaba 🤔😂
O da kendi sorunu ben vermişim sen ona odaklan 🤣🤣bende bazen yardımcı olmak adıyla yazıyorum dönüş yapılmıyor aman çok ta tın kiz sen her dönüş yapmiyana takllirsan bende sana hep derim stres bacım srtes derim 😅😅😅🤣 güzel canını sıkma 🥰😘

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ay kusura bakma Ben sadece doğanın mesajını gördüm sen boyle yazınca tek tek yukarı Baktım öyle gördüm mesajını yoksa niye cevap vereyim yanlı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla beni dinlersen en kısa sürede engele çünkü benim amcamın oğlu vardı küçüken sürekli baş parmağını emerek uyurdu parmağı gitikçe zayıflıyordu diyer parmağına göre emdiği parmağı baya inceydi hastane götürdüler parmağını çok emdiği için kemiği gelişmiyormuş
E şimdi nasıl peki o parmağı

Aynen çok doğru benim amcamın kızı vard biz o zaman lar 14 yaşlarda vardık okula giderdik okulda bile sırada otururken emiyordu hatta öğretmen bile kaç kere uyardı iyi olmadığını kız nasıl bir huy yaptıysa geçmiyordu işaret parmağını gece gündüz emiyordu bak bir de 14 yaş Ergen kız ben bazen kızardım sen bebekmisin insanlar sana guler parmağını eme diye bazen benim dememle bırakırdı sonra yine devam ederdi varya görsen işaret parmağını bi Bebek parmağı gibi hiç gelişmemiş küçük suyu çekilmiş bence konu sahibine bir tavsiyem o emdiği parmağına pul biber sursun o da emsin acı diye bırakır hemen bırakmaz ama yapa yapa o tiksindirici gelir bence Allah yardımcısi olsun ne diyelim kuşkâmın a jiyan ☺️
Ben de okula giderken bir kız arkadaşım vardı o da iki parmağını birden emdi ağzına 😂
Anlar mı ki acı ne diye çünkü 5 aylık içinde benim yeğenlerim de tırnaklarını yerdi ablamgil acı oje sürerdi yemesin diye öyle bıraktılar ama şimdi bu daha bebek olduğu için ne yapsam bilemedim

S

Sm a

Guest
Ay kusura bakma Ben sadece doğanın mesajını gördüm sen boyle yazınca tek tek yukarı Baktım öyle gördüm mesajını yoksa niye cevap vereyim yanlı

Ben de okula giderken bir kız arkadaşım vardı o da iki parmağını birden emdi ağzına 😂
Anlar mı ki acı ne diye çünkü 5 aylık içinde benim yeğenlerim de tırnaklarını yerdi ablamgil acı oje sürerdi yemesin diye öyle bıraktılar ama şimdi bu daha bebek olduğu için ne yapsam bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah bırakır diyelim canım 🤲☺️

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank

Canım çok küçük henüz öyle acı vs sürme sen direkt doktora göster madem kötü bir şeymiş doktor bir hal çare söylesin sana bence🙁

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Valla cnm bıraktı şimdi yok önemli deyil görmemiş olabilirsin sonuçta yazdın ama biraz benim sorunla oldu gibi 🥺😂😂 kusura bakma cnm

O da kendi sorunu ben vermişim sen ona odaklan 🤣🤣bende bazen yardımcı olmak adıyla yazıyorum dönüş yapılmıyor aman çok ta tın kiz sen her dönüş yapmiyana takllirsan bende sana hep derim stres bacım srtes derim 😅😅😅🤣 güzel canını sıkma 🥰😘
😂😂 Kız yok ben görüldü atı cevap vermedi çok sinir oldum kişisindenim 😂sıkıntı yok Sevda xanım 😘

S

Sm a

Guest
Valla cnm bıraktı şimdi yok önemli deyil görmemiş olabilirsin sonuçta yazdın ama biraz benim sorunla oldu gibi 🥺😂😂 kusura bakma cnm

😂😂 Kız yok ben görüldü atı cevap vermedi çok sinir oldum kişisindenim 😂sıkıntı yok Sevda xanım 😘
Bak valla bende öyleyim ama artık takamamyi öğrendiğim hayatında çünkü taktimi olan benim bedene oluyor ben bak ben hastaneye bile iki hafta randevu alıyorum o iki hafta gelene kadar ama ne olacak ne diyecek her şey yolunda mi diye diye kendimi yiyorum hastaneye gidececegim gece uyuyamıyorum ee ne oluyor ertesi gün gidiyorum çok şükür her şey yolunda tabi aksini Allah korusun ama diyom hem kemdime hem vuducuduma niye yaptım niye taktım bu kadar ama sende haklısın sonuçta insan sana yardımcı olmak adına yaziyor burda bacı kardeş gibiyiz sen sinirlenme benim canım kuşkâmın a jiyan a rınd 😘😘

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank

Yok yok ne sorunu yav😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar