Tamam kuzum sağol anlayamadım emmek te istemiyo bu araEwd kuzum pamukçuk.. benim oqlumda da böyle oldu ben mama weriodum o yüzden her mamadan sonra biberonla aqzına şu hafif sıkıyordum temizliyordu ilerlemedi çok şükür qeçti.. Ama qazlı bezle temizleyebilirsin biraz suya karbonat at qazlı bezle temizle sürekli qeçer inşallah
Kızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Pamukçuk canını acıtıyor ondandır canım bir an önce başla ki emmeden de wazqeçmesin.. çok qeçmiş olsunTamam kuzum sağol anlayamadım emmek te istemiyo bu ara
Yaaa sen çok tatlısın çok teşekkür ederim canımın içi nasıl bebeğimin ağzını açıcağımıda öğrenmiş oldum
Sağol canım beni. İyiki size sordum yaPamukçuk canını acıtıyor ondandır canım bir an önce başla ki emmeden de wazqeçmesin.. çok qeçmiş olsun
Pamukçuk canını acıtıyor ondandır canım bir an önce başla ki emmeden de wazqeçmesin.. çok qeçmiş olsun
Kuzum herkesin fikri kendine ama ben fikrim sen bilmeden sıcak birşey yer içersen öyle oluyor unutmaKızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Doğrudur kuzum dün sağlıkocağına gittim benim aşağı tarafımda mantar olmuş kaç gündür kaşıntı dan ölücektimKuzum herkesin fikri kendine ama ben fikrim sen bilmeden sıcak birşey yer içersen öyle oluyor unutma
Geçer inşallah kuzumDoğrudur kuzum dün sağlıkocağına gittim benim aşağı tarafımda mantar olmuş kaç gündür kaşıntı dan ölücektim
Sen böyle nadıl ekledin aceba kuzum resimKızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Canımsın faydalı olduysa ne mutlu banaYaaa sen çok tatlısın çok teşekkür ederim canımın içi nasıl bebeğimin ağzını açıcağımıda öğrenmiş oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım beni. İyiki size sordum ya
İnternetten girdim cnm öyle ekledim burdan eklenmiyoGeçer inşallah kuzum
Sen böyle nadıl ekledin aceba kuzum resim
Geçer inşallah kuzum
Sen böyle nadıl ekledin aceba kuzum resim
Şimdi aldırıp yaptım çok sağol canımCanımsın faydalı olduysa ne mutlu bana
Canımsın faydalı olduysa ne mutlu bana
Bugün silmeye başladım kuzum ne zaman geçer acabaOyy masallah kuzuma pamukcuk olmus annesi karbonatli suyla sil gecer insallah
Valla ben anlamam öyle şeylerden ama sanki süt gibiiKızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Bilmiyom ki. Kuzum 2 3 gün sileyim bakalım karbonatlı suylaValla ben anlamam öyle şeylerden ama sanki süt gibii
Ay ne kadar tatliyaKızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Pamukçuk canım.oğlumdada olmuştu.Karbonatlı su ile silip emzirdim çok iyi geldi.Tavsiye ederim.Kızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Bu arada maşaAllah çok tatlı yerim ben onuPamukçuk canım.oğlumdada olmuştu.Karbonatlı su ile silip emzirdim çok iyi geldi.Tavsiye ederim.
BeNİm Eltim kaynamış yarım bardak suyun içine yarım çay bardağı karbonat koyuyo ağzını gazlı bezle temižliyo o bütün çocuklarda cıkiyo normal ooKızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sice bu pamukçuk mu süt kalıntısı mı?
Sağol kuzum benimm böyle zorla dilini çıkartmaya çalışınca fazla güzel çıkmaışAy ne kadar tatliyayerim ben onu Allah nazarlardan saklasin
Temizlemeye başladım cnm sağol kuzum benimPamukçuk canım.oğlumdada olmuştu.Karbonatlı su ile silip emzirdim çok iyi geldi.Tavsiye ederim.
Bu arada maşaAllah çok tatlı yerim ben onu![]()
Temizlemeye başladım cnm sağol kuzum benimPamukçuk canım.oğlumdada olmuştu.Karbonatlı su ile silip emzirdim çok iyi geldi.Tavsiye ederim.
Bu arada maşaAllah çok tatlı yerim ben onu![]()
Bende silmeye başladım kuzum kaç gündür ağlayarak zorla emdiriyodum belkide bundan kaynaklıBeNİm Eltim kaynamış yarım bardak suyun içine yarım çay bardağı karbonat koyuyo ağzını gazlı bezle temižliyo o bütün çocuklarda cıkiyo normal oo