Kızlar çok sıkılıyorum yaa 🤦🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Kızlar çok sıkılıyorum yaa 🤦🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,817 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok sıkılıyorum yaa 🤦🤦
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gece olunca bana bişey oluyor cidden uyuyamıyorum sabah kalkıyorum devam hayata yani bazen 4-5 saat uykuyla geziyorum bu işte bir iş var gebe dediğin uyur da uyur ben niye uyuyamıyorum? Var mı bunu yaşayan 🤷🤷🤦
Bende uyumak istiyorum geceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum 😢 hamile kaldigimdan beri deliksiz uyku ne bilmiyorum ilk gebeligimde oturdugum yerde uyurdum bunda gunduz oglandan gece tuvaletten fırsat kalmıyor 🤣

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Valla doğum du eşimdi kızımdı nasıl olacak nasıl alışıcaz hep bunları düşünüyorum bana bişey olsa cocuklarım avne olur falan diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alıştırıyorlar zorla sağ olsunlar 🤣🤣🤣
Öyle şeyler düşünme Allah'ın izniyle hep çocuklarının başında olacaksın 🙏👏🥰🤗

Uyuyun bol bol bebek olunca uykuya hasret kalacaksınız 😁🥰
Bu saat oldu hala uyuyamıyorum 🤷🤷🤦

Uyuyun bol bol bebek olunca uykuya hasret kalacaksınız 😁🥰
Bu saat oldu hala uyuyamıyorum 🤷🤷🤦
Bende uyumak istiyorum geceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum 😢 hamile kaldigimdan beri deliksiz uyku ne bilmiyorum ilk gebeligimde oturdugum yerde uyurdum bunda gunduz oglandan gece tuvaletten fırsat kalmıyor 🤣
Bende yani normalde uyur hamileler ama bu defa bişey oldu uykular haram oldu 😂😂

İnsan elindeyken uykunun bile kıymetini bilmiyor o kadar çok şey varki şükür edicek aslında 🥰
Tabiki de 😕😕

İnsan elindeyken uykunun bile kıymetini bilmiyor o kadar çok şey varki şükür edicek aslında 🥰
Tabiki de 😕😕
İnşallah valla dikişlerin iyileşmesini beklemem o kadar özledim offf off
😕

Tabiki de 😕😕
İnşallah valla dikişlerin iyileşmesini beklemem o kadar özledim offf off
😕
Valla benim eşim benden çok uykusuz üzülüyorum ona şimdi uyumaya gitti Sabah 5 te uyanıyor saat 3 te yatıyor adamın gecesi gündüzü belli değil 🥺
Sen kendini düşün çünkü senin vücudun zaten yorgun ve anne olan lohusa olan sensin eşin ilgilenirken sen uyu senin dinlenmen lazım 🤗

3 tane evde bi tane karnında 😂uyumaya fırsat buluyorsun da uyuyamıyorsun helal valla sana 👍ben bi tane de yıkıldım herşeyi yastık gibi görüyorum
Valla uyuyamıyorum bu saat olmuş bende bir enerji anlatamam ki normalde bile bu saatte uyanık olmam ama yok uykum yok 😅😅 bu bebekte böyle alışmaz inşallah 🙏🙏😂😂

O durum bendede oldu canım iki haftadan beri rahat uyuyorum surda 24 .haftadayim ilk aylar gözümü açamadım gündüzleri gece uykum gelmiyordu aslında uykum var ama uyuyamıyorum hele ayaklarımdan sorma huzursuz bacak sendromuna yakalandm ne oldu anlamadım seninde geçer inşallah anlayabiliyorum seni uykusuzluk çok kötü ya
Evet çok kötü sürekli başım ağrıyor düpedüz ama yani cidden bir sağa bir sola dönüp duruyorum anlamadım 😕 Allah yardımcımız olsun 🙏

O durum bendede oldu canım iki haftadan beri rahat uyuyorum surda 24 .haftadayim ilk aylar gözümü açamadım gündüzleri gece uykum gelmiyordu aslında uykum var ama uyuyamıyorum hele ayaklarımdan sorma huzursuz bacak sendromuna yakalandm ne oldu anlamadım seninde geçer inşallah anlayabiliyorum seni uykusuzluk çok kötü ya
Evet çok kötü sürekli başım ağrıyor düpedüz ama yani cidden bir sağa bir sola dönüp duruyorum anlamadım 😕 Allah yardımcımız olsun 🙏
Bende öyleyim asla uykum gelmiyor ruh gibi dolanıyorum evin içinde
😅 Tek değilmişim bu konuda ama niye uyuyamıyoruz anlamıyorum normal değil ki 🤷🤦

Bende aynı durumdayım galiba doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlık yapıyoruz farkında olmadan 🙄 ben normalde çok severim uyumayı ama şimdi hiç uyuyamıyorum ya ağrılarım çok oluyor ya da aferin tuvalet için kalkıyorum gerçi bisey yoksa böle kaçıyor uykularım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Galiba vücudumuz idmanlara başladı 😅😅😂 ama cidden sonunda patlıcaz uykusuzluktan 🤦🤦

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.