Benziyor dedi kuzum 2 hafta sonra tekrar gitcem Hayırlısi olsun canim benim 🤲
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 8 Şubat 2023 #41 Hülya❤️' Alıntı: Benziyor dedi kuzum 2 hafta sonra tekrar gitcem Genişletmek için tıkla ... Hayırlısi olsun canim benim
Hülya❤️' Alıntı: Benziyor dedi kuzum 2 hafta sonra tekrar gitcem Genişletmek için tıkla ... Hayırlısi olsun canim benim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 8 Şubat 2023 #42 Hülya❤️' Alıntı: Kuzum ikizleri erken alabiliyorlarmis Genişletmek için tıkla ... Öyle canım normalde öyle zaten
Hülya❤️' Alıntı: Kuzum ikizleri erken alabiliyorlarmis Genişletmek için tıkla ... Öyle canım normalde öyle zaten
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 8 Şubat 2023 #43 Beyza🌸🌸' Alıntı: Rabbim bütün darda olanlara yardım etsin kızlar iyi misiniz Genişletmek için tıkla ... İyiyim diyemicem. Kötüyüm psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor
Beyza🌸🌸' Alıntı: Rabbim bütün darda olanlara yardım etsin kızlar iyi misiniz Genişletmek için tıkla ... İyiyim diyemicem. Kötüyüm psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 8 Şubat 2023 #44 Zeynep23' Alıntı: İyiyim diyemicem. Kötüyüm psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçecek inşallah
Zeynep23' Alıntı: İyiyim diyemicem. Kötüyüm psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçecek inşallah
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 8 Şubat 2023 #45 Beyza🌸🌸' Alıntı: Geçecek inşallah Genişletmek için tıkla ... Tabi ki geçecek ama kabuk baglamayacak yaralar bırakacak 🥹
Beyza🌸🌸' Alıntı: Geçecek inşallah Genişletmek için tıkla ... Tabi ki geçecek ama kabuk baglamayacak yaralar bırakacak 🥹
G Gizem.akan1 Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 8 9 Şubat 2023 #46 Beyza🌸🌸' Alıntı: Rabbim bütün darda olanlara yardım etsin kızlar iyi misiniz Genişletmek için tıkla ... Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz
Beyza🌸🌸' Alıntı: Rabbim bütün darda olanlara yardım etsin kızlar iyi misiniz Genişletmek için tıkla ... Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 9 Şubat 2023 #47 Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Sen nerdesin canım evet haberlere baktıkça kötü oluyom agliom
Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Sen nerdesin canım evet haberlere baktıkça kötü oluyom agliom
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 9 Şubat 2023 #48 Demetdemet' Alıntı: Hayırlısi olsun canim benim Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 9 Şubat 2023 #49 Hülya❤️' Alıntı: Amin kuzum Genişletmek için tıkla ...
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 9 Şubat 2023 #50 Zeynep23' Alıntı: Tabi ki geçecek ama kabuk baglamayacak yaralar bırakacak 🥹 Genişletmek için tıkla ... Orası kesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Şubat 2023 Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bizde hissediyoruz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Şubat 2023 Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bizde hissediyoruz
Zeynep23' Alıntı: Tabi ki geçecek ama kabuk baglamayacak yaralar bırakacak 🥹 Genişletmek için tıkla ... Orası kesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Şubat 2023 Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bizde hissediyoruz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Şubat 2023 Gizem.akan1' Alıntı: Psikolojim bozuldu o kadar haberler videolar kendime gelmeye çalışıyorumoradaki deprem burda hissediyoruz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bizde hissediyoruz