Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Halide demirkaya tarafından oluşturulan Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 270 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Halide demirkaya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Halide demirkaya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz cok sevinirim progesteron icin bazı kanlar verdistim wbc 10.28 çıkmıs bu ne demek

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **WBC Yüksekliği ve Gebelik**

Merhaba, WBC (Beyaz Kan Hücreleri) değerinin 10.28 çıkması, hamilelikte görülebilen bir durumdur. Hamilelikte WBC değerleri genellikle bir miktar yükselir. Ancak, bu değerin ne anlama geldiği ve endişelenmeniz gerekip gerekmediği doktorunuz tarafından değerlendirilmelidir.

WBC yüksekliği hamileliğe bağlı normal bir fizyolojik değişiklik olabileceği gibi, enfeksiyon veya iltihabi bir durumun da belirtisi olabilir. Doktorunuz, diğer kan tahlili sonuçlarınızı ve genel sağlık durumunuzu değerlendirerek size en doğru bilgiyi verecektir.

**Öneriler:**

* **Doktorunuzla Görüşün:** En kısa sürede doktorunuzla görüşerek bu sonucu değerlendirin ve gerekli görülürse ek tetkikler yaptırın.
* **Stresi Azaltın:** Endişelenmek yerine doktorunuzun yönlendirmelerine odaklanın.
* **Sağlıklı Beslenin:** Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için sağlıklı ve dengeli beslenmeye özen gösterin.

Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Geçmiş olsun!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar