Kizlar nasil cazgir olurum saf olmaktan biktim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Kizlar nasil cazgir olurum saf olmaktan biktim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 724 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar nasil cazgir olurum saf olmaktan biktim
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ay canim annemde ayni benim gibi cok pasiftir ozguvensiz birde memleketteler baya uzak senede bir anca gosururuz ne dicekki kadin pek girmez isin icine bak senin arkanda annen var ondan guc aliyorsun canim bende o da yok ama benim elimde yani dedigin gibi bir kez lafini soksam gerisi gelicek yani ama iste arkamdanda konusmasin istemiyorum ama bu mumkun degil imkansiz otesi insanoglu melekte olsan bir kusur buluyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet babam annem hep ozguvensizdir biri birsey dese korkarlar babam hep misafir geldiginde hep gül sakın surat asma birşey deme annem hep elalem ne der diye buyuttu beni onu giyme birsey derler sunu deme ayip olur diye diye simdi silik bir karakterdeyim inanin cok yoruldum cesit cesit hastaliklarla ugrasiyorum cocugumla gule oynaya gecirmem gereken zamanlarda gorumcemi kaynimi kafaya takiyorum

B
Birde nerden alicamki randevu ben 5 dk surup ilac veren bir doktor istemiyorum

M
Mesela gorumcen sana surekli onu oyle yapma soyle yap bunu giyme evlisin sen vs diyip dursa ne dersin ki ben saygisizlik etmekte istemiyorum ama napiyim
Annem babam ayrı tanımam demiştin

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Evet oz babamdan oyle bahsederler hep birde uvey babam var ama cok iyi birisidir ondan bahsettim ona baba dedim ama yinede oz babanin yeri i tutma canim
Doğru haklısın canım neyse ana babayı bırak bak sen bile halinden memnun değilsin beni böyle yetiştirmişler diyorsun annenin sende yaptığı hatayı sen kızında yapma o da ilerde annem böyle yetiştirmiş kendimi savunamıyorum falan demesin dediğim gibi ufak bi tartış sonra sen de keyif alırsın terapi gibi yöntem fikrimce

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Doğru haklısın canım neyse ana babayı bırak bak sen bile halinden memnun değilsin beni böyle yetiştirmişler diyorsun annenin sende yaptığı hatayı sen kızında yapma o da ilerde annem böyle yetiştirmiş kendimi savunamıyorum falan demesin dediğim gibi ufak bi tartış sonra sen de keyif alırsın terapi gibi yöntem fikrimce
Psikologa gitmeyi dusunuyorum canim ama ondan once birde kotu olmayi deniyim diyorum en fazla ne kaybedebilirim.bu hadsizlr icin degerli zamanimi cocukla hastane yollarinda niye ariyim ki diyorum ya bakma bir tabir alabilsem mesela onu gorunce hep nasilsin derim bir kerede o desin yani benden insanlik bekliyosa o da oyle olsun ay kafayı yedim ha bunlar yüzünden

Eltim ahri sinsi allahtan kusumde görüşmüyoruz ama gorumcem kus oldugumuzu bildigi icinde dk basi eltine gittik eltnden geldik eltin soyle iyi yahu duymak istemiyorumki nalmis ne etmis sunu desem eltim hakkinda birsey bilmwk duymak istemitorum bana onu anlatmayin desem ay mesafede koyamigorum su kadina ya iyice birsey saniyor kendini kiskanc ben süsleniyorum bir kere ay canim neguzelsin bile demedi guzelde bir kizim aslında cevrem hep soyler yoldakiler de bunda egoluk yapmam asla ama bende guzel birini gorunce ay gözlerin saclarin vs cok güzelsin felan derim yani tamamen enerjimi mutlulugumu onlardan güzel olusumumu kiskaniyolar acaba

Kac kere agladim inanin bir aradayiz es ailesiyle surekli diken ustundeyim ya ozguvenimde pek yok zaten sanki yanlis yapicam rezil olucam korkusu olugor hep eltim beni kucumsuyor basarilariyla hava atiyor ya hangi insan kac kez aglar ve icin icin aglerken iyi insan olmaktan biktim artık yeter diye aglarkiii

Psikologa gitmeyi dusunuyorum canim ama ondan once birde kotu olmayi deniyim diyorum en fazla ne kaybedebilirim.bu hadsizlr icin degerli zamanimi cocukla hastane yollarinda niye ariyim ki diyorum ya bakma bir tabir alabilsem mesela onu gorunce hep nasilsin derim bir kerede o desin yani benden insanlik bekliyosa o da oyle olsun ay kafayı yedim ha bunlar yüzünden

Eltim ahri sinsi allahtan kusumde görüşmüyoruz ama gorumcem kus oldugumuzu bildigi icinde dk basi eltine gittik eltnden geldik eltin soyle iyi yahu duymak istemiyorumki nalmis ne etmis sunu desem eltim hakkinda birsey bilmwk duymak istemitorum bana onu anlatmayin desem ay mesafede koyamigorum su kadina ya iyice birsey saniyor kendini kiskanc ben süsleniyorum bir kere ay canim neguzelsin bile demedi guzelde bir kizim aslında cevrem hep soyler yoldakiler de bunda egoluk yapmam asla ama bende guzel birini gorunce ay gözlerin saclarin vs cok güzelsin felan derim yani tamamen enerjimi mutlulugumu onlardan güzel olusumumu kiskaniyolar acaba

Kac kere agladim inanin bir aradayiz es ailesiyle surekli diken ustundeyim ya ozguvenimde pek yok zaten sanki yanlis yapicam rezil olucam korkusu olugor hep eltim beni kucumsuyor basarilariyla hava atiyor ya hangi insan kac kez aglar ve icin icin aglerken iyi insan olmaktan biktim artık yeter diye aglarkiii
Bu bana zarar veriyor baya her anlamda ama hala vazgecemiyorum psikoga gitsem deli derler kapidan girerken bana dicekler ruh hastasi vs diye gorenler kafam bnlarla dolu canim mesela otobuste su icicem susuyrum aman simdi bu da ne ici yanmis su mu iciyor dicekler diye suyumu bile icemiyorum ya da ruj surucem sanki herkes beni ayiplicak gibi geliyoe

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cocugumla gitsem alirlarmi cocugumu kimseye birakamam
Öyle çok ciddi bir ortam değil psikologlar çok arkadaş canlısı seninle çok candan konuşuyorlar tabi bizim buradakiler öyle.Zaten başvurunca seni arıyorlar gün saat vermek için o zaman sorarsın çocuğumu getirsem olur mu diye

Geldi bizim avukat hanimm🩷
Estağfurullah biz de avukatımızdan öğreniyoruz bu aralar mahkeme mahkeme gezdiğimizden 🤭

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Öyle çok ciddi bir ortam değil psikologlar çok arkadaş canlısı seninle çok candan konuşuyorlar tabi bizim buradakiler öyle.Zaten başvurunca seni arıyorlar gün saat vermek için o zaman sorarsın çocuğumu getirsem olur mu diye

Estağfurullah biz de avukatımızdan öğreniyoruz bu aralar mahkeme mahkeme gezdiğimizden 🤭
Bu e nabiz uzerinden mi alcam

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar