Kızlar yardımcı olur musunuz.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Halide demirkaya tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olur musunuz. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 987 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olur musunuz.
Konbuyu başlatan Halide demirkaya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben burda nasıl resim atabilirim
Valla cnm bende bilmiyorum bende öyle sohbet olsun diye kulanıyorum bir defa tek post açtım belki iki bilmiyorum fazla posta açmıyorum sadece sorulara cevap veriyorum o kadar bilen arkaşlar yardımcı olurmusunuz🙏

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim 19 haftalık oldu ama hiç tekme atmıyor bu normalmi
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah bende 20 haftalık gebeyim benim 18 haftadan bebeğimin kendini çevirdiğini döndüğünü hissediyorum tekme atması daha erken bide senin ilk gebelikse 20 haftadan sonra hissedersin benim doktorum öyle söylemişti bana hisetmen 20 haftandan sonra olur diye ama ben dediğim haftadan az da olsa hissediyorum tekme daha hisetmiyorum erken olduğu için olabilir sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla o günlerde gelir Allah'ın izniyle cnm ☺️☺️

havinkilinckilinchavin@gm

Kayıtlı Üye
rank
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah bende 20 haftalık gebeyim benim 18 haftadan bebeğimin kendini çevirdiğini döndüğünü hissediyorum tekme atması daha erken bide senin ilk gebelikse 20 haftadan sonra hissedersin benim doktorum öyle söylemişti bana hisetmen 20 haftandan sonra olur diye ama ben dediğim haftadan az da olsa hissediyorum tekme daha hisetmiyorum erken olduğu için olabilir sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla o günlerde gelir Allah'ın izniyle cnm ☺️☺️
Bu benim 3 çocuğum amin ben zezeryen olacam çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Atması lazım aslında noraml deyil hiç mi atmıyor azalma olabilir ama hiç atmaması ve his etmemen normal deyil bence iki gün felan takip et aynıysa doktora görün derim cnm
Kalp atış atıyor doktorar her ay gidiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar