1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 22 Kasım 2022 #1 1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce
U Ulker Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 44 22 Kasım 2022 #2 Daha babalığa alışmaya çalışıyor ola bilir canım. Üstüne gitme. Kendin ve bebeğinle ilgilen düzelicek
Daha babalığa alışmaya çalışıyor ola bilir canım. Üstüne gitme. Kendin ve bebeğinle ilgilen düzelicek
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 22 Kasım 2022 #3 Nidanın Annesi' Alıntı: 1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce Genişletmek için tıkla ... belki sana oyle geliyor lohusalikda insan boyle seyler dusnuyor
Nidanın Annesi' Alıntı: 1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce Genişletmek için tıkla ... belki sana oyle geliyor lohusalikda insan boyle seyler dusnuyor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 22 Kasım 2022 #4 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: belki sana oyle geliyor lohusalikda insan boyle seyler dusnuyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: belki sana oyle geliyor lohusalikda insan boyle seyler dusnuyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 22 Kasım 2022 #5 Nidanın Annesi' Alıntı: 1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce Genişletmek için tıkla ... Lohusalık yüzünden böyle hissediyorsun tatlım.
Nidanın Annesi' Alıntı: 1ay önce doğum yaptım eşim benle ilgilenmiyor gibi hissediyorum neden sizce Genişletmek için tıkla ... Lohusalık yüzünden böyle hissediyorsun tatlım.
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 22 Kasım 2022 #6 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Lohusalık yüzünden böyle hissediyorsun tatlım. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Lohusalık yüzünden böyle hissediyorsun tatlım. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum