Ya diger eltim cokkk soguk bi kadindir mantikla hareket eder sakin kalir laf altinda pek kalmaz ama sinsice caktirmadan sokar lafini yerini bilerek yani sakin sakin anladinmi laf sokmasa bile tavır ve bakislariyla belli eder rahatsizligini ben onuda yapamiyorum yani canim evet dedigin gibi geldiginde acaba yine ne laf sokucak neyime karisicak diye dertleniyorum ama sanirim birdakine tepki vermem lazim ama kaynanam giriyor araya bak laf sokan gorumcem bende ona ne diyorsun sen dedigimde kaynanam kizina degilde bana kiziyor ela sus simdi alttan al diyorHuzursuz olma sebebin bence şu çünkü o gelcek ya tahmin ediyorsun artık canımı sıkacak yerli yersiz kelimeler kullanacak diye oluyordur
Bir de diğer eltin gerçekten altan alıyor mu ki yoksa seni kıskandırmak kıyaslamak için mi söylüyor bunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benden başka neden kimse yazmıyor deyince de şöyle diyim daha görmemişlerdir yazarlar bence
Dolmusum ben baya ben cocuguma en ufak yapma yeme dedigimde kaynanam hemen birak sen karisma der durur ama kendi kizi cocuklarina seni doverim dese bile kaynanam yapma kizim etme kizim demez oyle susar kizina saygi duyar bisey diyemez karismaz ona hic esim sakaciktan cocugumu aglatinca ben yapma babasi ağlamasin diyorum kaynanam sen karisma onlar baba kiz diyoHuzursuz olma sebebin bence şu çünkü o gelcek ya tahmin ediyorsun artık canımı sıkacak yerli yersiz kelimeler kullanacak diye oluyordur
Bir de diğer eltin gerçekten altan alıyor mu ki yoksa seni kıskandırmak kıyaslamak için mi söylüyor bunu
Benden başka neden kimse yazmıyor deyince de şöyle diyim daha görmemişlerdir yazarlar bence
Birde onlarin dertleri var ya yok ama var onlara gore herkesin derdi kendine buyuk sonuçta kaynanam surekli gorumceni alttan al bizim sorunlarimiz var sana rahat batiyor digor sen olsan ne derdin ben sunu demek istiyorum bende insanim benimde duygularim var ya onun sorununun olmasi bana yansitmasini gerektirmez haddini bilsin demek geliyor icimden seytan diyo de gitsin zaten sevmiyolar seni ne degisirkiHuzursuz olma sebebin bence şu çünkü o gelcek ya tahmin ediyorsun artık canımı sıkacak yerli yersiz kelimeler kullanacak diye oluyordur
Son düzenleme: