Laf sokup duran görümce 🥹🥹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Laf sokup duran görümce 🥹🥹 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,839 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Laf sokup duran görümce 🥹🥹
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Huzursuz olma sebebin bence şu çünkü o gelcek ya tahmin ediyorsun artık canımı sıkacak yerli yersiz kelimeler kullanacak diye oluyordur
Bir de diğer eltin gerçekten altan alıyor mu ki yoksa seni kıskandırmak kıyaslamak için mi söylüyor bunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benden başka neden kimse yazmıyor deyince de şöyle diyim daha görmemişlerdir yazarlar bence
Ya diger eltim cokkk soguk bi kadindir mantikla hareket eder sakin kalir laf altinda pek kalmaz ama sinsice caktirmadan sokar lafini yerini bilerek yani sakin sakin anladinmi laf sokmasa bile tavır ve bakislariyla belli eder rahatsizligini ben onuda yapamiyorum yani canim evet dedigin gibi geldiginde acaba yine ne laf sokucak neyime karisicak diye dertleniyorum ama sanirim birdakine tepki vermem lazim ama kaynanam giriyor araya bak laf sokan gorumcem bende ona ne diyorsun sen dedigimde kaynanam kizina degilde bana kiziyor ela sus simdi alttan al diyor

Huzursuz olma sebebin bence şu çünkü o gelcek ya tahmin ediyorsun artık canımı sıkacak yerli yersiz kelimeler kullanacak diye oluyordur
Bir de diğer eltin gerçekten altan alıyor mu ki yoksa seni kıskandırmak kıyaslamak için mi söylüyor bunu

Benden başka neden kimse yazmıyor deyince de şöyle diyim daha görmemişlerdir yazarlar bence
Dolmusum ben baya ben cocuguma en ufak yapma yeme dedigimde kaynanam hemen birak sen karisma der durur ama kendi kizi cocuklarina seni doverim dese bile kaynanam yapma kizim etme kizim demez oyle susar kizina saygi duyar bisey diyemez karismaz ona hic esim sakaciktan cocugumu aglatinca ben yapma babasi ağlamasin diyorum kaynanam sen karisma onlar baba kiz diyo

Birde onlarin dertleri var ya yok ama var onlara gore herkesin derdi kendine buyuk sonuçta kaynanam surekli gorumceni alttan al bizim sorunlarimiz var sana rahat batiyor digor sen olsan ne derdin ben sunu demek istiyorum bende insanim benimde duygularim var ya onun sorununun olmasi bana yansitmasini gerektirmez haddini bilsin demek geliyor icimden seytan diyo de gitsin zaten sevmiyolar seni ne degisirki

Son düzenleme:

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
[
Oyle anlarda donup kaliyorum cok sonradan anliyorum beni kucumsedigini laf soktugunu is isten geciyor ya inan hep herkese iyi niyetle gidiyorum ya birden sınır koymaya cvp vermeye baslayinca birde aaa elaya bak diye dedikodumu yapmalarini istemiyorum
Kaç yıllık evlisin canım ve çocuğu ne zaman yaptınız ?

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
7 yil cocugu ne zaman yaptinizi niye sordun🤣
7 yıldır bunlara nasıl sabır göstermişsin helal olsun. Bazen burnundan kıl aldırmamak gerekiyor böyle hadsizlere. Herkesin sorunları var ama bu kadarı biraz kötülük 7 sene sonra uzaklaşmakta iyi etmişsin insan bazen ben iyi olursam onlar da bana iyi olur diye çok umut ediyor ama maalesef her zaman öyle olmuyor işte daha çok tepene biniyorlar. Çocuğu ne zaman yaptığını şu yüzden sordum acaba çocuk hemen oldu da o yüzden mi mecbur alttan almak zorunda hissettin kendini

Hele hele o kaynının fotoğraf çekip eşine attığı kısım beni bitirdi. Anında buz kesip soğuman gerekir bu normal bi şey değil insan şaka olarak bile böyle bi saygısızlık yapamaz yani beğenmiyorsa gelmesin evine senin evindeki düzene kimse karışamaz kendi öz annen bile karışmasın yani. Acayip büyük kabalık insanlık halidir evde çocuk var ,gerekirse arkandan konuşsun yine de bunu yapmasın. İnsan bazen sadece huzur için bile bazı şeylerin önüne gelmesinden kaçmalı de ki arkamdan konuşun istediğiniz kadar özgürsünüz ama bu tür saygısızlıklar önüme gelmesin duymayayım. Ola ki olursa yapıcağım tüm saygısızlıklara hazır olun. Nokta

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
7 yıldır bunlara nasıl sabır göstermişsin helal olsun. Bazen burnundan kıl aldırmamak gerekiyor böyle hadsizlere. Herkesin sorunları var ama bu kadarı biraz kötülük 7 sene sonra uzaklaşmakta iyi etmişsin insan bazen ben iyi olursam onlar da bana iyi olur diye çok umut ediyor ama maalesef her zaman öyle olmuyor işte daha çok tepene biniyorlar. Çocuğu ne zaman yaptığını şu yüzden sordum acaba çocuk hemen oldu da o yüzden mi mecbur alttan almak zorunda hissettin kendini

Hele hele o kaynının fotoğraf çekip eşine attığı kısım beni bitirdi. Anında buz kesip soğuman gerekir bu normal bi şey değil insan şaka olarak bile böyle bi saygısızlık yapamaz yani beğenmiyorsa gelmesin evine senin evindeki düzene kimse karışamaz kendi öz annen bile karışmasın yani. Acayip büyük kabalık insanlık halidir evde çocuk var ,gerekirse arkandan konuşsun yine de bunu yapmasın. İnsan bazen sadece huzur için bile bazı şeylerin önüne gelmesinden kaçmalı de ki arkamdan konuşun istediğiniz kadar özgürsünüz ama bu tür saygısızlıklar önüme gelmesin duymayayım. Ola ki olursa yapıcağım tüm saygısızlıklara hazır olun. Nokta
Ay canim cok guzel ifade etmissin sagol🥰🥰gercekten hep iyi olursam belki duzelirler beni severler sayarlar dikkat ederler dedim ama yok can cikar huy cikmaz demisler saclarim dokulmeye basladi bunlar yuzunden disaridan cok tatlı masum hanimhanimcik dururum art niyet beslememeye calisirim gorumcem benim çocuğuma bir gun bakmamis ayni binadayiz birde hepimiz isi dusunce bakarmisin diyor bende saf salak olur diyorum esim bile bakmak zorunda değilsin sen çok iyi kalplisin diyor takdir ediyor ama ne fayda

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Bu arada eltim soğuk bi kadındır demişsin ama o akıllı bi kadınmış doğrusu. Yanlış anlama sana bi lafım yok herkesin kendi doğruları yapamicağı şeyler var ben de öyleyimdir soğuk olamıyorum kötü hissederm kendimi. Ama eltin aslında onları çözmüş o yüzden öyle bi tavır koyması kendi avantajına olmuş sınırlarını baştan koymuş belli ki. Ama sen de geç kalmış sayılmazsın. Bırak değiştin desinler bi kere geldin bu hayata ve mesela çocuğunu nasıl büyütmek istiyosan öyle büyütmelisin kimseye izin vermemelisin bırak deli bu desinler valla bunları düşünecek kadar uzun bi ömrümüz olacağı meçhul kendim de dahil umarım kimseye de muhtaç olmayız. Yoksa zor

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank

Evet kaynim hep oyle ben onlarin evine gidip kusur aramadim ya da esim onlarin evine gidip eltim icin yengem soyle boyle pis dememistir yerini bilmistir ama bunlar niye boyle anlamadim kendileri mutsuz biraz ben esimle mutlutum diye cekemiyolar sanirim baska aciklamasi yok ya da beni sevmedikleri icin herseyim batiyor ya da karakterleri boyle ne demişler ya hayir konus ya da sus kaynim ve gorumcem annesine cekmis kaynanamda oyle misafirlege gideriz arkalarindan ayy evi cok pis ay onun surati neydi oyle diyorum cocuklu ev normal diye birde kaynanam surekli cocuguma karisiyor yememesi gereken seyi inadina veriyor zararli dedim sen karisma diyor ne demek ben annesiyim diyemiyorum

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Ay canim cok guzel ifade etmissin sagol🥰🥰gercekten hep iyi olursam belki duzelirler beni severler sayarlar dikkat ederler dedim ama yok can cikar huy cikmaz demisler saclarim dokulmeye basladi bunlar yuzunden disaridan cok tatlı masum hanimhanimcik dururum art niyet beslememeye calisirim gorumcem benim çocuğuma bir gun bakmamis ayni binadayiz birde hepimiz isi dusunce bakarmisin diyor bende saf salak olur diyorum esim bile bakmak zorunda değilsin sen çok iyi kalplisin diyor takdir ediyor ama ne fayda
Aynı annem gibisin ben her şeyi yapayım ama kimse bana yapmak zorunda değil. Lütfen çocuğunq bunu yaşatma ben annemim hep güçlü bi kadın lafını sakınmayan arkasında duran bi kadın olmasını isterdim. Lakin bunu üstlenmek mecburen bana düştü kendi annemde görmedğim gücü kendim büyütmek zorundayım çünkü çocuklarımızın güçlü annelere ihtiyacı var.

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Bu arada eltim soğuk bi kadındır demişsin ama o akıllı bi kadınmış doğrusu. Yanlış anlama sana bi lafım yok herkesin kendi doğruları yapamicağı şeyler var ben de öyleyimdir soğuk olamıyorum kötü hissederm kendimi. Ama eltin aslında onları çözmüş o yüzden öyle bi tavır koyması kendi avantajına olmuş sınırlarını baştan koymuş belli ki. Ama sen de geç kalmış sayılmazsın. Bırak değiştin desinler bi kere geldin bu hayata ve mesela çocuğunu nasıl büyütmek istiyosan öyle büyütmelisin kimseye izin vermemelisin bırak deli bu desinler valla bunları düşünecek kadar uzun bi ömrümüz olacağı meçhul kendim de dahil umarım kimseye de muhtaç olmayız. Yoksa zor
Evet eltim cok cok akillidir cozmus onlari hakli degil mutlu olmak istiyor kadin he he diyip geciyor ama ayni sabir bende yok iste canim eltim 12 yillik gelin onlarda sorun yasamislar baslarda tabiki simdi gayet iyiler iyide olsunlar ama eltim hep kiskaniyor bir araya gelince ben gorumcemle konusurken hemen araya giriyor benim sesimi kistiriyor gelde sinir olma birde ayni bina olunca yeri geliyor cocuklarimiza bakiyo kaynanam mecbur kaliyorum yani simdi bisey desem o zaman bakmiyorum cocuguna der o da ayda yilda bir bakar yani

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Evet kaynim hep oyle ben onlarin evine gidip kusur aramadim ya da esim onlarin evine gidip eltim icin yengem soyle boyle pis dememistir yerini bilmistir ama bunlar niye boyle anlamadim kendileri mutsuz biraz ben esimle mutlutum diye cekemiyolar sanirim baska aciklamasi yok ya da beni sevmedikleri icin herseyim batiyor ya da karakterleri boyle ne demişler ya hayir konus ya da sus kaynim ve gorumcem annesine cekmis kaynanamda oyle misafirlege gideriz arkalarindan ayy evi cok pis ay onun surati neydi oyle diyorum cocuklu ev normal diye birde kaynanam surekli cocuguma karisiyor yememesi gereken seyi inadina veriyor zararli dedim sen karisma diyor ne demek ben annesiyim diyemiyorum
Sen karışma diyor mu gerçekten ya o nasıl bi laf Allah sabır versin gerçekten çok zor insanlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar