Laf sokup duran görümce 🥹🥹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Laf sokup duran görümce 🥹🥹 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,765 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Laf sokup duran görümce 🥹🥹
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Tamam ama mesela diyelim gorumcem yine evde en ufak bi pislik vs birşey gorurse ne diyebilirim esim dese hemde guzel dille der ona bagiririm cagiririm gormuyormusun halimi kac tane elim var derim mesela gorumcemede aynisini demek istiyorum ya ama diyemiyorum ya da ne denir bilmiyorum iste
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mesela ne derdin sen oyle bir yorum gelse
Çocuklardan fırsat kalmasın dersi n o sana nıye müdahale ediyor onuda anlamış değilim ya iş gelir geçer önemli olan sağlık de bence sen dırek mesafe koy gitsin her zaman evet deme mesela bahane uydur

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Degisimden korkuyorum aslında guleryuzluyum iyiydim suskundum istediklerini diyolar bana simdi birden sınır koyan laf altinda kalmayan tabiri caizse biraz cazgir bir tip olunca dengesiz demesinler bu sefer korkum bu aslinda ya rol yapmaktan biktim usandim nrwye kadar boyle susabilirimki onlar birilerine sinir oluyolar mutsuzlar benden çıkarıyorlar acisini onlar gidincede ben esimden cocklarimdan cikariyorum gorumcemi kirmiyorum diyorum bana laf soktugu halde eee bu sefer durduk yere esime cocuguma sinirleniyorum kiriyorum onlari gorumcemin sinirine
Bende senin gibiydim şimdi önumee gelenin ağzına ediyom çok afedersin

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aman bizim de yanı sorun heleki büyük eltim düşman başına dicem ama düşmanada yazık 😅 ama sen kendini ezdirme o sana lafmı soktu altında kalma cevabını ver

😂😂 İyi yapıyorsun

😂😂 İyi yapıyorsun

Sakine mmiyy

Kayıtlı Üye
rank
Ya defetsin diyemem ama allahim nolur onlarda iyi olsun anlayisli olsun demek duser bana ama bu da ise yaramıyor bacım

Sen nasil basa cikiyorsun bana yapilanlar sana yapilsaydi hep aman beni iyi bilsinler diye didinirmiydin ya
Kimsenin neler yaşadığını bilemeyiz Rabbim görüyor allaha haval ediyorum

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Degisimden korkuyorum aslında guleryuzluyum iyiydim suskundum istediklerini diyolar bana simdi birden sınır koyan laf altinda kalmayan tabiri caizse biraz cazgir bir tip olunca dengesiz demesinler bu sefer korkum bu aslinda ya rol yapmaktan biktim usandim nrwye kadar boyle susabilirimki onlar birilerine sinir oluyolar mutsuzlar benden çıkarıyorlar acisini onlar gidincede ben esimden cocklarimdan cikariyorum gorumcemi kirmiyorum diyorum bana laf soktugu halde eee bu sefer durduk yere esime cocuguma sinirleniyorum kiriyorum onlari gorumcemin sinirine
Desinler edepsiz desinler fena desinler çingen desinler desinler Allah desinler senin çevren seni bildikten sonra senin eşin sana bir şey demedikten sonra var olsun onlar sana fena desinler ne olmuş ki sen böyle eşinden çocuğundan hırsına çıkarttıktan sonra evinde huzur kaldıktan sonra eşinden aran kötü olursa mesela onların çok hoşuna gider bence çok yanlış yapıyosun hem de çok

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar cok kisa anlatiyim bir gorumcem var surekli laf sokuyor ben hep iyi niyetle yaklasiyorum aman kotu olmayalim huzurumuz bozulmasin hakkimda kotu dusunmesinler cazgir cadi demesinler diye sineye cekiyorum gelir mesela yeni esya aldigimda hayirli olsun bile demez ne gerek vardi niye aldiniz diyo şakayla karışık bende canimiz oyle istedi demek yerine aciklamaya giriyorum çocuğuma sinir koyucam tableti sınırlı surede veriyorum ela ver bisey olmaz diyo yahu bu cocugun anasi benim onane yani biktim kotude olamiyorum misal cocuklarini bana baktiriyor ama benim isim çıkınca asla bakmiyor benim cocuguma lutfen akil verin ya🥹🥹birde kaynim var evim bal dok yala titizimdir ama en ufak kir gorse esime msj atiyor evindeki su yer cok pisti bilirsin ben gordugumu soylerim der allahtan esim bana caktirmaz soylemez ya soylese aramiz mi acilsin yani amac ne hanimlar tavsiyelere ihtiyacim var kotu davransam olmuyor gecimsiz diyolar iyi olunca tepeme cikiyolar.....
Bir söz okumuştum çok beğenmiştim saf olup eşek bu diyeceklerine kötü olurum şeytan desinler aşırı haklı kötü desinler umursama konuş yoksa başına ne gelirse gelsin haketmiş olursun deseydi o zaman derler kaynın kim oluyor da evini inceliyor pasaklı olsan ona ne senin yerinde olsam erkek misin sen karı gibisin derim valla evim mikroplu gelme hastalanırsın falan de ay bir şey de canım sen de burda bize yazana kadar dilinin bağını çöz burda sana ne diyeceğimizi sanıyorsun ki

Ya diger eltim cokkk soguk bi kadindir mantikla hareket eder sakin kalir laf altinda pek kalmaz ama sinsice caktirmadan sokar lafini yerini bilerek yani sakin sakin anladinmi laf sokmasa bile tavır ve bakislariyla belli eder rahatsizligini ben onuda yapamiyorum yani canim evet dedigin gibi geldiginde acaba yine ne laf sokucak neyime karisicak diye dertleniyorum ama sanirim birdakine tepki vermem lazim ama kaynanam giriyor araya bak laf sokan gorumcem bende ona ne diyorsun sen dedigimde kaynanam kizina degilde bana kiziyor ela sus simdi alttan al diyor

Dolmusum ben baya ben cocuguma en ufak yapma yeme dedigimde kaynanam hemen birak sen karisma der durur ama kendi kizi cocuklarina seni doverim dese bile kaynanam yapma kizim etme kizim demez oyle susar kizina saygi duyar bisey diyemez karismaz ona hic esim sakaciktan cocugumu aglatinca ben yapma babasi ağlamasin diyorum kaynanam sen karisma onlar baba kiz diyo

Birde onlarin dertleri var ya yok ama var onlara gore herkesin derdi kendine buyuk sonuçta kaynanam surekli gorumceni alttan al bizim sorunlarimiz var sana rahat batiyor digor sen olsan ne derdin ben sunu demek istiyorum bende insanim benimde duygularim var ya onun sorununun olmasi bana yansitmasini gerektirmez haddini bilsin demek geliyor icimden seytan diyo de gitsin zaten sevmiyolar seni ne degisirki
Aynen öyle de gitsin öyle de sevmiyorlar böyle de sevmeyecekler ama şu var biliyor musun sıçan insana ne güzel sıçtın derler arkasından da konuşurlar o ayrı ama en azından toplum içinde adam yerine koyarlar kızın küçük herhalde onun açısından da düşün seni adam yerine koymayan saygı duymayan senin çocuğuna da saygı duymaz anası ne ki kızı ne olsun derler valla bak yarın kalkar senin anan şöyle ezik şöyle büzük der gülerler kıyamam yavrum neler hisseder ne kadar üzülür bi düşün belki kendi yavrun bile sana saygı duymaz nasıl yetiştireceksin onu çocuk yetiştirmek başlı başına büyük bir sorun zaten ilerde bu çocuk kendini illa savunma ihtiyacı duyacak keşke ihtiyaç olmasa ama hayat böyle bazen sesini yükseltirsen hak sahibi oluyorsun kendine çeki düzen vermek zorundasın evladın için

Son düzenleme:

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Bir söz okumuştum çok beğenmiştim saf olup eşek bu diyeceklerine kötü olurum şeytan desinler aşırı haklı kötü desinler umursama konuş yoksa başına ne gelirse gelsin haketmiş olursun deseydi o zaman derler kaynın kim oluyor da evini inceliyor pasaklı olsan ona ne senin yerinde olsam erkek misin sen karı gibisin derim valla evim mikroplu gelme hastalanırsın falan de ay bir şey de canım sen de burda bize yazana kadar dilinin bağını çöz burda sana ne diyeceğimizi sanıyorsun ki

Aynen öyle de gitsin öyle de sevmiyorlar böyle de sevmeyecekler ama şu var biliyor musun sıçan insana ne güzel sıçtın derler arkasından da konuşurlar o ayrı ama en azından toplum içinde adam yerine koyarlar kızın küçük herhalde onun açısından da düşün seni adam yerine koymayan saygı duymayan senin çocuğuna da saygı duymaz anası ne ki kızı ne olsun derler valla bak yarın kalkar senin anan şöyle ezik şöyle büzük der gülerler kıyamam yavrum neler hisseder ne kadar üzülür bi düşün belki kendi yavrun bile sana saygı duymaz nasıl yetiştireceksin onu çocuk yetiştirmek başlı başına büyük bir sorun zaten ilerde bu çocuk kendini illa savunma ihtiyacı duyacak keşke ihtiyaç olmasa ama hayat böyle bazen sesini yükseltirsen hak sahibi oluyorsun kendine çeki düzen vermek zorundasın evladın için
Ne dogru sozmus bende bazen kendime diyorum saf bilinip seni ezeceklerine guclu dur biri kirk kez dusunsun sana birsey demeye ne biliyim ama elimde degil bende farkli biseyler var misal beni gorur yolda nereye der gezmeye gidiyorum bile diyemem neden sirf ona hava atmis gibi olmiyim diye ama kendisi eltinlere gidiyorum eltinler bize geldi der der durur havasini atar yani ben en ufak gezmeye bile diyemem cunku kotu gıcık biri olurum diye düşünüyorum canim dediginiz gibi heleki erkek kisminin ev islerine karismasi hadi esim birsey der haklidir derim ama kaynimin burnunu sokmasi ver birde velevki esim bana abim senin hakkinda soyle diyor arkamizdan niye laf ettiriyorsun dese bende esime kizsam kavga mi edelim onumu istiyor kaynim amac ne olabilir yani birde ukalaca ben iyi bisey gorsemde soylerim kotu birsey gorsemde soylerim diyor seytan git onun evine gidince ay surasi niye böyle eee ben kotu birsey gorunce soylerim diyesim var

Bilerek bence yapmıyor yapsa bu kadar ezılmez kımseyo kaybetmekten korkmayın tek kalırım dıye yön Elâlem ne der dıye düşünmek kendine verdiğin en büyük zarar

Valla onlar için evimin içindeki huzuru bozamam isterse benımle konuşmasın lar önemli olan eşim çocuklarım gerisi benim için dıs kapının dış mandalıdır konuş elalem ne der dıye düşünürsen o evlilik bıter konuş açıl burası senın evın müdahale etti leri an sende konuş

Valla onlar için evimin içindeki huzuru bozamam isterse benımle konuşmasın lar önemli olan eşim çocuklarım gerisi benim için dıs kapının dış mandalıdır konuş elalem ne der dıye düşünürsen o evlilik bıter konuş açıl burası senın evın müdahale etti leri an sende konuş
Aslinda korkum tek kalmakta değil kalabalikligi sevmem zaten korkumu bende cozemedim ama sanirim el alem ne der korkum var mukemmeliygim beni yordu bitirdi

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ne dogru sozmus bende bazen kendime diyorum saf bilinip seni ezeceklerine guclu dur biri kirk kez dusunsun sana birsey demeye ne biliyim ama elimde degil bende farkli biseyler var misal beni gorur yolda nereye der gezmeye gidiyorum bile diyemem neden sirf ona hava atmis gibi olmiyim diye ama kendisi eltinlere gidiyorum eltinler bize geldi der der durur havasini atar yani ben en ufak gezmeye bile diyemem cunku kotu gıcık biri olurum diye düşünüyorum canim dediginiz gibi heleki erkek kisminin ev islerine karismasi hadi esim birsey der haklidir derim ama kaynimin burnunu sokmasi ver birde velevki esim bana abim senin hakkinda soyle diyor arkamizdan niye laf ettiriyorsun dese bende esime kizsam kavga mi edelim onumu istiyor kaynim amac ne olabilir yani birde ukalaca ben iyi bisey gorsemde soylerim kotu birsey gorsemde soylerim diyor seytan git onun evine gidince ay surasi niye böyle eee ben kotu birsey gorunce soylerim diyesim var

Aslinda korkum tek kalmakta değil kalabalikligi sevmem zaten korkumu bende cozemedim ama sanirim el alem ne der korkum var mukemmeliygim beni yordu bitirdi
İşte kendine zarar verdın sadece onun ıcın artık dur demenın vaktı geldı

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank

O kadar haklısın ki bende bazen derim cocugum beni taklit edicek ki yasina gore cok cok uslu uyumlu cocuktur bebekkende oyleydi sanirim bana cekmis ama ilerde okla gidince hicte guzel gelmicek belki kendini koruyamicak arada eltmin cocugu vurur anne bana vurdu der aglar durur baktik cok dayak yiyor cocugum ilk adimi sen atma ama sana vurursa sende ittir onu diyorum en son eltimin kizi yine vurdu kizima benim kizimda ona vurdu eltimin kizi agladi ama birdaha kizima vuramadi cocuk bile olsan bak simdi kizimdan cekiniyor vuramiyor cunku karsiligini aldi demekki insanlarda da aynisi geçerli canim

Illaki eltimin arkasindan da konusuyolar ama eltim akilli tinlamiyor kadin kendi oldugu gibi valla oh dunya ona guzel

Peki biseyler degistimi siz de değişince canim ??

Desinler edepsiz desinler fena desinler çingen desinler desinler Allah desinler senin çevren seni bildikten sonra senin eşin sana bir şey demedikten sonra var olsun onlar sana fena desinler ne olmuş ki sen böyle eşinden çocuğundan hırsına çıkarttıktan sonra evinde huzur kaldıktan sonra eşinden aran kötü olursa mesela onların çok hoşuna gider bence çok yanlış yapıyosun hem de çok
Kesinlikle hoslarina gidiyo onu fark ettim canim ne zaman kotu olsam bi gozlerinden okunuyor mutluluklari birsey demelerine bile gerek yok ama iyi oluncada ya kiskanc bakis atiyolar ya baska bisey haklisiniz burdan da guc aldim baya sagolun valla ben bile dizilerde filmlerde ezik buzuk birini gorunce iyy bu ne boyle diyorum o dizide en azindan ben gerçekte boyleyim insanlara cok anlam yukleyip gozumde cok buyuttum

Çocuklardan fırsat kalmasın dersi n o sana nıye müdahale ediyor onuda anlamış değilim ya iş gelir geçer önemli olan sağlık de bence sen dırek mesafe koy gitsin her zaman evet deme mesela bahane uydur
Aslinda en guzeli sananekelimesi ama tabi denmiyor aciklama yapmak istemiyorum ben bunlara

Nasil değiştin ki birdenmi oldu

Iste can
Aman bizim de yanı sorun heleki büyük eltim düşman başına dicem ama düşmanada yazık 😅 ama sen kendini ezdirme o sana lafmı soktu altında kalma cevabını ver

😂😂 İyi yapıyorsun

😂😂 İyi yapıyorsun
Gorumcemi gorunce elim ayağım titriyo normalmi canim bu

Birde kirmizi ruj sürerim gorumcem beni gorup rujun cok surmussun sen artık evlisin dikkat et diyor simdi nasil sanane dicem ben bu kadina

Elagrr

1 dk
Guzel birsy gorunce aa saclarin cok guzel derim sagol der soğuk soğuk yemegini begenmesem bile eline saglik cok güzel olmus derim ben cok lezletli seyler yaparım bir kez olsun canim sende bu iste cok iyisin ne de guzel yapmissin demezler

Son düzenleme:

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
O kadar haklısın ki bende bazen derim cocugum beni taklit edicek ki yasina gore cok cok uslu uyumlu cocuktur bebekkende oyleydi sanirim bana cekmis ama ilerde okla gidince hicte guzel gelmicek belki kendini koruyamicak arada eltmin cocugu vurur anne bana vurdu der aglar durur baktik cok dayak yiyor cocugum ilk adimi sen atma ama sana vurursa sende ittir onu diyorum en son eltimin kizi yine vurdu kizima benim kizimda ona vurdu eltimin kizi agladi ama birdaha kizima vuramadi cocuk bile olsan bak simdi kizimdan cekiniyor vuramiyor cunku karsiligini aldi demekki insanlarda da aynisi geçerli canim

Illaki eltimin arkasindan da konusuyolar ama eltim akilli tinlamiyor kadin kendi oldugu gibi valla oh dunya ona guzel

Peki biseyler degistimi siz de değişince canim ??

Kesinlikle hoslarina gidiyo onu fark ettim canim ne zaman kotu olsam bi gozlerinden okunuyor mutluluklari birsey demelerine bile gerek yok ama iyi oluncada ya kiskanc bakis atiyolar ya baska bisey haklisiniz burdan da guc aldim baya sagolun valla ben bile dizilerde filmlerde ezik buzuk birini gorunce iyy bu ne boyle diyorum o dizide en azindan ben gerçekte boyleyim insanlara cok anlam yukleyip gozumde cok buyuttum

Aslinda en guzeli sananekelimesi ama tabi denmiyor aciklama yapmak istemiyorum ben bunlara

Nasil değiştin ki birdenmi oldu

Iste can
Gorumcemi gorunce elim ayağım titriyo normalmi canim bu
Tabikide değil o kim oluyorki önünde titremek ne ya böyle bir şey valla ilk defa duyuyorum bak ben köye eltimin evine gidecektim bir fafta önce büyük eltim beni aradı dedi. Ne yapıyorsunuz felan dedim eltimlere gidicem dedi benim annem hasta sen nasıl gidersin bende dedim ne oluyor sana benim evim ayrı anne hastaysa Allah şifa versin seni ne ilgilendirir nereye gideceğim sende git gez toz banane benim sorunum benim evim neyse ben eşimi aradım dedim ablan böyle söylüyor oda aradı dedi ben eşime izin verdiysem sen niye karışıyorsun ben kocasıyım sen deyilsin yani canım anlicağın ne ekersen onu biçersin sen başta onalara o yolu vermicektin sende de hata var eşinel konuş dedki bana karışmasınlar ben seninle evliyim hepsiyle deyil

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar