Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabikide değil o kim oluyorki önünde titremek ne ya böyle bir şey valla ilk defa duyuyorum bak ben köye eltimin evine gidecektim bir fafta önce büyük eltim beni aradı dedi. Ne yapıyorsunuz felan dedim eltimlere gidicem dedi benim annem hasta sen nasıl gidersin bende dedim ne oluyor sana benim evim ayrı anne hastaysa Allah şifa versin seni ne ilgilendirir nereye gideceğim sende git gez toz banane benim sorunum benim evim neyse ben eşimi aradım dedim ablan böyle söylüyor oda aradı dedi ben eşime izin verdiysem sen niye karışıyorsun ben kocasıyım sen deyilsin yani canım anlicağın ne ekersen onu biçersin sen başta onalara o yolu vermicektin sende de hata var eşinel konuş dedki bana karışmasınlar ben seninle evliyim hepsiyle deyil
Ay masallah esin arkanda durup seni koruyor ee ablasi kusmuyormu sonra esine peki benimki oyle birsey dicem esime neler der neler var ya esim kucuk şeylerden girmez araya pek buyuk mesele olmadigi surece cocuk degilsin hakkini savun der ay benim gorumcem annem hasta nereye gidiyorsun tarxi seyler deseydi abla kusura bakma benimde eltimlere gitmem lazimdi frlan der kendimi aciklardim sanirim ne aci ama gercek
Ay masallah esin arkanda durup seni koruyor ee ablasi kusmuyormu sonra esine peki benimki oyle birsey dicem esime neler der neler var ya esim kucuk şeylerden girmez araya pek buyuk mesele olmadigi surece cocuk degilsin hakkini savun der ay benim gorumcem annem hasta nereye gidiyorsun tarxi seyler deseydi abla kusura bakma benimde eltimlere gitmem lazimdi frlan der kendimi aciklardim sanirim ne aci ama gercek
Ben hemen bogun egme moduna giriyorum ha istemsiz oluyor ama bu aman hakkimda kotu demesinler diye diye gencligim.bitiyor olan bana oluyor onlar rahatlar onlar yuzunden hastalaniyorum onlarda gunlerini gun ediyolar
Ben hemen bogun egme moduna giriyorum ha istemsiz oluyor ama bu aman hakkimda kotu demesinler diye diye gencligim.bitiyor olan bana oluyor onlar rahatlar onlar yuzunden hastalaniyorum onlarda gunlerini gun ediyolar
Kaynanam bana neler dedi sen el kizisin gelinsin bize uyum saglicaksin oglume ne kizlar buldular ama allah kahretsinki seni secti cekiyoruz simdi bigle cekiyoruz dedigide ilk kez hakkimi savundum gorumcemle sozel olarak kavgali olduk diye kizi bana demedigini bırakmadi en son bende dellendim kotu olduk ondan yani ben susup cenemi kapaticakmisim kaynanacagim onu istiyor kizin evimi elestiriyor dedigimde de sen onu alttan al diyip duruyor halbuki kenfi kizina terbiye etmeye calissa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bak sorun su ki gorumceme birsey dedigimde kaynanam giriyor araya benim kizima cocuklarima birşey diyemezsin diyor bu seger onla kotu olunca esimde bu sefer bana bileniyor bazen sussaydin sende diyor eee ben nerelere gideyim esim tkiyorsan ccbini ver ezdirme kendini diyor ama bi olay oluncada gecimsizsin sen diyor
O kadar haklısın ki bende bazen derim cocugum beni taklit edicek ki yasina gore cok cok uslu uyumlu cocuktur bebekkende oyleydi sanirim bana cekmis ama ilerde okla gidince hicte guzel gelmicek belki kendini koruyamicak arada eltmin cocugu vurur anne bana vurdu der aglar durur baktik cok dayak yiyor cocugum ilk adimi sen atma ama sana vurursa sende ittir onu diyorum en son eltimin kizi yine vurdu kizima benim kizimda ona vurdu eltimin kizi agladi ama birdaha kizima vuramadi cocuk bile olsan bak simdi kizimdan cekiniyor vuramiyor cunku karsiligini aldi demekki insanlarda da aynisi geçerli canim
Illaki eltimin arkasindan da konusuyolar ama eltim akilli tinlamiyor kadin kendi oldugu gibi valla oh dunya ona guzel
Peki biseyler degistimi siz de değişince canim ??
Kesinlikle hoslarina gidiyo onu fark ettim canim ne zaman kotu olsam bi gozlerinden okunuyor mutluluklari birsey demelerine bile gerek yok ama iyi oluncada ya kiskanc bakis atiyolar ya baska bisey haklisiniz burdan da guc aldim baya sagolun valla ben bile dizilerde filmlerde ezik buzuk birini gorunce iyy bu ne boyle diyorum o dizide en azindan ben gerçekte boyleyim insanlara cok anlam yukleyip gozumde cok buyuttum
Aslinda en guzeli sananekelimesi ama tabi denmiyor aciklama yapmak istemiyorum ben bunlara
Nasil değiştin ki birdenmi oldu
Iste can
Gorumcemi gorunce elim ayağım titriyo normalmi canim bu
Birde kirmizi ruj sürerim gorumcem beni gorup rujun cok surmussun sen artık evlisin dikkat et diyor simdi nasil sanane dicem ben bu kadina
Elagrr
1 dk
Guzel birsy gorunce aa saclarin cok guzel derim sagol der soğuk soğuk yemegini begenmesem bile eline saglik cok güzel olmus derim ben cok lezletli seyler yaparım bir kez olsun canim sende bu iste cok iyisin ne de guzel yapmissin demezler
Yani bak sen de bunun farkındasın mutsuz olunca nasıl mutlu olduklarının en azından bir kere dene cevaplarını yapıştır bakalım o zaman bir şey diyecekler mi sana hani bir de diyorsun ya zaten buluşmuyoruz özel günlerde falan bir araya geliyoruz onu da yapma bence sana böyle kötülük eden insanları niye özel gününe alıp da mahvediyorsun ki bak sana şöyle diyim benim yedi başlı kaynanam eşimle sevgılıyken bana evlenme teklifi yapacaktı annesine söyledi sonra annesi direk bize geldi ortalığı 56 yaptı ben ne heves bıraktı ne bir şey ben o günden sonra hak etmeyen insanları kapımın önünden bile geçirmiyorum
Yani bak sen de bunun farkındasın mutsuz olunca nasıl mutlu olduklarının en azından bir kere dene cevaplarını yapıştır bakalım o zaman bir şey diyecekler mi sana hani bir de diyorsun ya zaten buluşmuyoruz özel günlerde falan bir araya geliyoruz onu da yapma bence sana böyle kötülük eden insanları niye özel gününe alıp da mahvediyorsun ki bak sana şöyle diyim benim yedi başlı kaynanam eşimle sevgılıyken bana evlenme teklifi yapacaktı annesine söyledi sonra annesi direk bize geldi ortalığı 56 yaptı ben ne heves bıraktı ne bir şey ben o günden sonra hak etmeyen insanları kapımın önünden bile geçirmiyorum
Benimkilerde öyle iste kaynanam bizim ozel gunlerimizde nedense hep hsta ama kendi kizinin ozel gunlerinde nedense hep iyi ama ben bunalfim artik mesela yine ozel bir gunde hastayimvs derse ne diyebilirim doldum patlicam benim senin gibi sansim yok canim mecnur gelcekler
Benimkilerde öyle iste kaynanam bizim ozel gunlerimizde nedense hep hsta ama kendi kizinin ozel gunlerinde nedense hep iyi ama ben bunalfim artik mesela yine ozel bir gunde hastayimvs derse ne diyebilirim doldum patlicam benim senin gibi sansim yok canim mecnur gelcekler
Bakalim en
Ya en azindan ekmegimi suyumu gorumcem vermiyor ona muhtacta değilim hani cikarim olsa anlicam yok o da yok yani
Tamam da neden öyle bir şansın yokki anlamdım onu haber vermeden yap ne yapcaksan niye çağırmadın derse de gene hasta olacığın tutar diye haber vermedim de
Tamam da neden öyle bir şansın yokki anlamdım onu haber vermeden yap ne yapcaksan niye çağırmadın derse de gene hasta olacığın tutar diye haber vermedim de
Yok canim oyle yapamam iste ya aile tarafindan hep aman kimseyi kirma sen hep iyi ol diye yetistirildim annem babamda benim gibi ben onlar gibiyim daha dogrusu onlarda pasiftir yani
Peki canim gorumcenle merhaba merhaba mesafeli yuzeysel iliskiniz olsa hep ilk nasilsin diye sen sorsan nasil olurdu birbirmizi goruyoruz ya o bana hic nasilsin demez ama ben illa derim sorarim o da sogukca iyi sen der gecer ama mesela hic hal hatir sormadanda olmazki
Yok canim oyle yapamam iste ya aile tarafindan hep aman kimseyi kirma sen hep iyi ol diye yetistirildim annem babamda benim gibi ben onlar gibiyim daha dogrusu onlarda pasiftir yani
Peki canim gorumcenle merhaba merhaba mesafeli yuzeysel iliskiniz olsa hep ilk nasilsin diye sen sorsan nasil olurdu birbirmizi goruyoruz ya o bana hic nasilsin demez ama ben illa derim sorarim o da sogukca iyi sen der gecer ama mesela hic hal hatir sormadanda olmazki
Insanlarada sormadin etmiyosun diyince e canim sende sormuyon ki ben niye sorayim enayimiyim diyemem yani bilmiyorum ya cok fazla iyi niyetliyim salagim yani
Insanlarada sormadin etmiyosun diyince e canim sende sormuyon ki ben niye sorayim enayimiyim diyemem yani bilmiyorum ya cok fazla iyi niyetliyim salagim yani
Yani sen çok iyi kalplisin yani ne desem bilemedim şimdi pasif demeyelim de sana nasılsın deyip sana yazmayan seni aramayan bir insana bence sen de yapmamalısın bence sen bu durum için psikoloğa falan bir danış