Danisicam canim araştırma icindeyim durumum pek iyi degil sizde yardimci oldunuz ama ne biliyim mesela biri bana en ufak cok güzelsin vs dese hemen karsisinda eziliyorum cekiniyorum bu bir tek gorumcem icin geçerli degil otobuste biri hemen onume geciyor ben ondan once kac dk beklemisim otobusu benden sonra gelince otobus hemen helince beni ittririyor sirani bekle ben vardim ben enamiyim bile diyemiyorum icimden aman gecsin nolcakki diyorum bu o an iyi geliyor ama sonradan eve gelince kendi kendime cocuguna bagiriyorsun azarlıyor sun hakkina girenleride boyle cadi olsana salak kafam diyorumYani sen çok iyi kalplisin yani ne desem bilemedim şimdi pasif demeyelim de sana nasılsın deyip sana yazmayan seni aramayan bir insana bence sen de yapmamalısın bence sen bu durum için psikoloğa falan bir danış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama eltimle kıyaslama yapigor ortamda x cok iyidir selamini sabahini asla kesmez diyor surekli zaafimi ogrendi ya eltimle kusuz bunu firsata ceviriyorYani sen çok iyi kalplisin yani ne desem bilemedim şimdi pasif demeyelim de sana nasılsın deyip sana yazmayan seni aramayan bir insana bence sen de yapmamalısın bence sen bu durum için psikoloğa falan bir danış
Ya aslinda kimse bana donup esim yani sen niye ablama selam vermedin nasilsin demedin diye hesaba cekmicektir ben herhalde kendi kendime butuyorum daha onceden gorumcelerim hep hesap sordu ya bana beynim hala savaş modundaDanisicam canim araştırma icindeyim durumum pek iyi degil sizde yardimci oldunuz ama ne biliyim mesela biri bana en ufak cok güzelsin vs dese hemen karsisinda eziliyorum cekiniyorum bu bir tek gorumcem icin geçerli degil otobuste biri hemen onume geciyor ben ondan once kac dk beklemisim otobusu benden sonra gelince otobus hemen helince beni ittririyor sirani bekle ben vardim ben enamiyim bile diyemiyorum icimden aman gecsin nolcakki diyorum bu o an iyi geliyor ama sonradan eve gelince kendi kendime cocuguna bagiriyorsun azarlıyor sun hakkina girenleride boyle cadi olsana salak kafam diyorum
Ama eltimle kıyaslama yapigor ortamda x cok iyidir selamini sabahini asla kesmez diyor surekli zaafimi ogrendi ya eltimle kusuz bunu firsata ceviriyor