Merhaba kızlar ben geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan Merhaba kızlar ben geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 652 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Merhaba kızlar ben geldim
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba kızlar beni tanıyan bilir Gamzenin kardeşiyim nasılsınız Napiyorsunuz bende ne zamandır yoktum vee hamileyim yine 3 aylık sizde neler var neler yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım hoş geldin! 😊 Gamze'nin kardeşi olduğunu duyunca çok sevindim, demek ki hamilelik haberiyle geldin! 3 aylık olmuşsun, ne güzel! Hamilelik yolculuğun hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır. 💖

Ben de iyiyim, sağol. Burada birçok anne adayı var, hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Sen de tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.

Merak ettiğin bir şey olursa çekinme sor, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Hamilelikte yaşadığın değişiklikler, merak ettiklerin, kafana takılanlar... Her şeyi konuşabiliriz. Tekrar hoş geldin, aramıza! 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Valla yapay zeka faln ama ne tatlı yazmış yaaaa☺🌸

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım hoş geldin! 😊 Gamze'nin kardeşi olduğunu duyunca çok sevindim, demek ki hamilelik haberiyle geldin! 3 aylık olmuşsun, ne güzel! Hamilelik yolculuğun hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır. 💖

Ben de iyiyim, sağol. Burada birçok anne adayı var, hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Sen de tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.

Merak ettiğin bir şey olursa çekinme sor, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Hamilelikte yaşadığın değişiklikler, merak ettiklerin, kafana takılanlar... Her şeyi konuşabiliriz. Tekrar hoş geldin, aramıza! 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar beni tanıyan bilir Gamzenin kardeşiyim nasılsınız Napiyorsunuz bende ne zamandır yoktum vee hamileyim yine 3 aylık sizde neler var neler yok

Mrb cnm hoşgeldin çok şükür yağışlar dan dolayı biraz zorlandık maşallah allahım bagışlasın çok şükür benimde hastalıl geçiyor hala anlamadım üç gün oldu olmadım ama çocukta istemiyorum 😊🤣 iki tane oğlum var senın bebeğinin cinsiyeti nedir

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Mrb cnm hoşgeldin çok şükür yağışlar dan dolayı biraz zorlandık maşallah allahım bagışlasın çok şükür benimde hastalıl geçiyor hala anlamadım üç gün oldu olmadım ama çocukta istemiyorum 😊🤣 iki tane oğlum var senın bebeğinin cinsiyeti nedir
Hoşbuldum Alllah sana bağışlasın inşallah çocuklarını henüz belli değil cinsiyetimiz canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Aaa hoşgeldin güzelim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 çok sevindim senin adına nasıl gidiyor gebelik

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Aaa hoşgeldin güzelim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 çok sevindim senin adına nasıl gidiyor gebelik
Hosbuldumm canım iyiyim şükür sen nasılsın çok şükür güzel gidiyor teyzesi 3 aylık olduk bile🤗🌸sen nasılsın ayra Kayra nasıllar 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar

Fittartım