Bebiş olduğu için uyuma şansım yok canım😃 😂😂 Allah kolaylık versin abla o zaman 🤣
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 18 Kasım 2022 #21 Ozlem003' Alıntı: Bebiş olduğu için uyuma şansım yok canım Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abla o zaman
Ozlem003' Alıntı: Bebiş olduğu için uyuma şansım yok canım Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abla o zaman
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 19 Kasım 2022 #22 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Allah kolaylık versin abla o zaman Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Allah kolaylık versin abla o zaman Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 19 Kasım 2022 #23 Hiç kullanmadım zaten kullansamda bi faydasını görmedim uyku yaptı. Ekmek ve tuzlu kraker mideni bastırır
Hiç kullanmadım zaten kullansamda bi faydasını görmedim uyku yaptı. Ekmek ve tuzlu kraker mideni bastırır
C Ceroş Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 19 Kasım 2022 #24 Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğim de doğuma kadar kullandım şuan 6 aylık hamileyim yine kullanıyorum benimmi çoktu ve geçmedi kullandım
Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğim de doğuma kadar kullandım şuan 6 aylık hamileyim yine kullanıyorum benimmi çoktu ve geçmedi kullandım
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 19 Kasım 2022 #25 Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... Ben kullandım 3 aydan sonra çok mide bulanınca alıyordum 9 ay boyunca da küstüm
Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... Gizem sonmez' Alıntı: Kizlar doktor mide bulantısı ilacını kesti 3 aylik hamileyim midem cok bulaniyo kac ay kullandiniz Genişletmek için tıkla ... Ben kullandım 3 aydan sonra çok mide bulanınca alıyordum 9 ay boyunca da küstüm
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 19 Kasım 2022 #26 Ozlem003' Alıntı: Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ...
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 19 Kasım 2022 #27 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...