Nasılsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Nasılsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,329 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Nasılsınız
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
İyiyiz xnm sen nasılsın gerçekten öyle çok sessiz olmaya basladı buralar 😃
Ya bizim eski tayfada herkesin ilk hamileliği ydi hemen hemen aynı zamanlarda hamiştik çocuklar olana kadar burası gırgır şamataydı şimdi herkesin 1-2 tane çocuk olunca uğramaz oldu kimse🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla abla ne olsun dünden beri mesai deyim halada devam ediyor 🤭😂 Dün ne yediğimi bile unutuyorum valla
Ayyy Allah yardımcın olsun canım benim analık zor vallahi canları sağolsun yinede🥰🥰

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ya bizim eski tayfada herkesin ilk hamileliği ydi hemen hemen aynı zamanlarda hamiştik çocuklar olana kadar burası gırgır şamataydı şimdi herkesin 1-2 tane çocuk olunca uğramaz oldu kimse🤣🤣🤣

Ayyy Allah yardımcın olsun canım benim analık zor vallahi canları sağolsun yinede🥰🥰
Saol ablam🙏

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

🤣🤣 valla öyle iki çocukla hayatta kalmaya çalışıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar nasılsınız uygulama baya sessiz eskiden coşuyordu burası ne oldu böyle🤭🤭Neler yapıyorsunuz hamişler nasıl gidiyor cinsiyetler belli mi kaç haftalıksınız akşama ne yemekler var bizlere de fikir olsun😀
Biraz geç yazıyorum Aleyna’m ama 🤣🤣olsun , annem geldi bugün öyle oturuyoruz akşama ne yapacağımı bilmiyorum 🤣🤣.

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Alwyna iyiyim sagol valla dogru 4 taneyle cok zor telefonu elime almak mümkün olmuyor ki zor ev isleri çocuklarla ilgileniyorum bir bakıyorum aksam olmus🥲🥲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar