Nedendir anlamadim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Nedendir anlamadim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,648 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nedendir anlamadim
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37+6 haftalikiz 3.4 gundur baw agrisindan aglayacam nerdeyse oluyorum agrilardan neden ola bilirki bu ya ilacda kulandim gecer diye gecmiyor wekerli bi weyler yiyorum duzelim olmuyor turw yiyorum gene olmuyor nedir bu niye agriyorr gecelerde uyuyamiyorum resmen agridan agliyicam cok fenaaa 😫😫
Herkesin tansiyonu bir olmaz canım benim 12 ye çıkınca başım çatlıyor ağrıdan normal de tansiyonun düşük seyrediyorsa bir iki rakam bile etkiler seni tansiyonunu kontrol altında tutmaya çalış

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Tansiyondan bence dr danış ilk gebelikte 13 bulunca dr ilaç vermeyi bile önermişti bana son ayımdı
Evet canim tansiyonum cikmiw ben hep duwukle geziyordum bu sefer kalkmiw ((bawim bedenime agirlik yapiyordu resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkesin tansiyonu bir olmaz canım benim 12 ye çıkınca başım çatlıyor ağrıdan normal de tansiyonun düşük seyrediyorsa bir iki rakam bile etkiler seni tansiyonunu kontrol altında tutmaya çalış
Evet canim cok kotuu😐😐

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37+6 haftalikiz 3.4 gundur baw agrisindan aglayacam nerdeyse oluyorum agrilardan neden ola bilirki bu ya ilacda kulandim gecer diye gecmiyor wekerli bi weyler yiyorum duzelim olmuyor turw yiyorum gene olmuyor nedir bu niye agriyorr gecelerde uyuyamiyorum resmen agridan agliyicam cok fenaaa 😫😫
Ben ilk cocukta böle olmustum son aylarda dr a gittim bana kan testi yaptı kan degerlerin düşmüş dedi cnm ilaç vardi inanırmısın iki gün sürmedi düzeldim. Bi görün istersen dr a

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ya bende bugün gittim dedim 36+4 doktor 37+4 gözüküyor ultrasonda anlamadım en son adetim 15 Mayıs'ti hamile kaldığımi öğrendiğimde 6 haftalık di doktora gittim dediki haftaya gel yine gittiğimde yine 6 haftalık dedi 10 gün geç döllenmiş dedi doktor ama kilosu boyu filan 37 haftalık gözüküyor ben hiçbir şey anlamadım bakalım ne zaman doğacak

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun cnm

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk cocukta böle olmustum son aylarda dr a gittim bana kan testi yaptı kan degerlerin düşmüş dedi cnm ilaç vardi inanırmısın iki gün sürmedi düzeldim. Bi görün istersen dr a
Tansiyonum cikmiw canim ondanmiw

Ya bende bugün gittim dedim 36+4 doktor 37+4 gözüküyor ultrasonda anlamadım en son adetim 15 Mayıs'ti hamile kaldığımi öğrendiğimde 6 haftalık di doktora gittim dediki haftaya gel yine gittiğimde yine 6 haftalık dedi 10 gün geç döllenmiş dedi doktor ama kilosu boyu filan 37 haftalık gözüküyor ben hiçbir şey anlamadım bakalım ne zaman doğacak
Her ne zaman olacaksa sag salim olsun inwallah 🤲🏻♥️

Her ne zaman olacaksa sag salim olsun inwallah 🤲🏻♥️
Tewekurler kuzum allah razi olsun😘

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Canim son gitdiyimde covid adi verdiler gedermiyim birde ))) 1hafdadir karantindeydim gitmemem tahlile falan

Sagol canim 😘♥️limon yedim bakalim nasil olucak

Sagol canim 😘♥️limon yedim bakalim nasil olucak

Evet canim tansiyonum var 130/80 cok tewekur ederim😘
Anladım canım geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar