Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmadan önce içtiğim suyu bile kusuyordum ama prilamla en azından midemde biseyler duruyordu ben başta uyumadan iki taneyle başladım bulantilar gecmeyince doktorum günlük 4 taneye çıkardı 22. Haftamda bıraktım gene bulantılarım oluyor ama ilaçsız idare ediyorum cok şükür
Kullanmadan önce içtiğim suyu bile kusuyordum ama prilamla en azından midemde biseyler duruyordu ben başta uyumadan iki taneyle başladım bulantilar gecmeyince doktorum günlük 4 taneye çıkardı 22. Haftamda bıraktım gene bulantılarım oluyor ama ilaçsız idare ediyorum cok şükür
İyi ne güzel canım benim daha yeni başladı kusmamak için yemek yemicem sanırım bi yemeği bile iki kaşık aldın mı midem bulanıyor bırakıyorum kusmamak için
İyi ne güzel canım benim daha yeni başladı kusmamak için yemek yemicem sanırım bi yemeği bile iki kaşık aldın mı midem bulanıyor bırakıyorum kusmamak için
Kesinlikle çok etkili benim hamilelikte reflum azmisti 4. Ayımdan nerdeyse 7. Ayıma kadar kullandım ama ben daha uzun etki etsin diye gece kalkıp içiyordum 2 adet okadar istifra ediyordum ki artık boğazım tahriş olmuştu bıçak gibi kesti İnanki tavsiye ederim sadece uyku yapıyor zaten onun içinde gece içiliyor