Moodumuz tam olarak bu birde yalandan aa babası bak seni istiyor aaa anneannesini özlemiş demelerOhooo uyandın mı diye sordum uyandırdın işte cevabı alınca yoo kıpırdanınca uyandın sandım da dürttüm cevabını verdiğim çok dakika geldi gözümün önüne![]()
Moodumuz tam olarak bu birde yalandan aa babası bak seni istiyor aaa anneannesini özlemiş demelerOhooo uyandın mı diye sordum uyandırdın işte cevabı alınca yoo kıpırdanınca uyandın sandım da dürttüm cevabını verdiğim çok dakika geldi gözümün önüne![]()
Merhaba annişler ve anne adayları.
Ben bir süredir gözüme takılan bir durumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Burada ki herkesin yorum yapma hakkı olduğu gibi başka kişilerinde yorum yapmaya hakkı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hepimiz bu dönemlerden geçtik yada geçiyoruz lohusalık olsun gebelik olsun psikolojik açıdan zaten zor dönemler bir de üzerine hormonlarımız eklenince bazen kabus gibi olabiliyoruz. Fikirlerimizi beyan ederken kalp kırıcı olmamaya özen gösterebiliriz. Nihayetinde bu fikri okuyacak olan kişiler de en az bizler kadar hassas veya alıngan olabiliyorlar. Tam tersi hoşumuza gitmeyen bir düşünce olduğunda da aynı nezaketi gösterebiliriz. Bazen öyle yorumlar okuyorum ki yazan kişi adına utanıyorum nasıl böyle yazabildi diyorum.
Buraya kadar okudun mu? O zaman tişikkirler![]()
3 sezeryan maşallah kuzimCanısı çok haklısın yorum yapmayı kestim o yüzden sadece okuyorum geçiyorum çünkü burda kimse profesör değil herkes yaşadığı tecrübeye göre yada duyulana yaşadıklarımız kadar yorum yapıyoruz ama malesef hormonlar ağzımıza s.ciyoren son bir soru sorulmuştu oraya yorum yaptım yani 3 tane sezaryen geçirdim tecrübem var yani ayiptir söylemesi ağzımın payını aldım oturdum aşağıya o yüzden ağzım
okudum tabiki buraya kadar sende okuduysan tisikkirler
![]()
Ben 2 tane oldum sezeryan artık agzımın payını aldım çok zor 2inci sezeryan mahvoldum 3 gün dikişlerim şişmiş3 sezeryan maşallah kuzim
Emin ol ki coğuda karakter meselesi tmam hormolar da hak getire ama kimse babamızn kızı değilki bencil olmamak lazm ve kırmadan güzelce konuşmak lazım he baktn konuşmuyor yoksaya bas geç hiç görme bile ne diyoMerhaba annişler ve anne adayları.
Ben bir süredir gözüme takılan bir durumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Burada ki herkesin yorum yapma hakkı olduğu gibi başka kişilerinde yorum yapmaya hakkı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hepimiz bu dönemlerden geçtik yada geçiyoruz lohusalık olsun gebelik olsun psikolojik açıdan zaten zor dönemler bir de üzerine hormonlarımız eklenince bazen kabus gibi olabiliyoruz. Fikirlerimizi beyan ederken kalp kırıcı olmamaya özen gösterebiliriz. Nihayetinde bu fikri okuyacak olan kişiler de en az bizler kadar hassas veya alıngan olabiliyorlar. Tam tersi hoşumuza gitmeyen bir düşünce olduğunda da aynı nezaketi gösterebiliriz. Bazen öyle yorumlar okuyorum ki yazan kişi adına utanıyorum nasıl böyle yazabildi diyorum.
KatılıyorumEmin ol ki coğuda karakter meselesi tmam hormolar da hak getire ama kimse babamızn kızı değilki bencil olmamak lazm ve kırmadan güzelce konuşmak lazım he baktn konuşmuyor yoksaya bas geç hiç görme bile ne diyobiz nasıl güzelce sakince konuşabiliyorsak herkes öyle olmalı o hormonlar bİzde de var ama biz sukunetimizi koruyoruz
![]()
Rica ederim canisiMerhaba annişler ve anne adayları.
Ya doğuma doğum sancısı hiç bişey dikişler mahvediyor ağzımızın payını alıyoruz ben normal doğum yaptm bir hafta çektim sezeryan olanlari dusunemiyorumBen 2 tane oldum sezeryan artık agzımın payını aldım çok zor 2inci sezeryan mahvoldum 3 gün dikişlerim şişmiş
Bacım çok kötü yanımda hiç kimse yok herşeyi tek yapıyorumnYa doğuma doğum sancısı hiç bişey dikişler mahvediyor ağzımızın payını alıyoruz ben normal doğum yaptm bir hafta çektim sezeryan olanlari dusunemiyorum
Ay cok haklisin canimMerhaba annişler ve anne adayları.