Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz
M Mustafa nın annesi Kayıtlı Üye Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 102 6 Haziran 2022 #1 Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 6 Haziran 2022 #2 Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Sezeryanda iyileşme sürecini hızlandırmak için bol su içmek ve yürüyüş yapmak hareketsiz kalmamak önemli kilo çokta önemli değil bence
Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Sezeryanda iyileşme sürecini hızlandırmak için bol su içmek ve yürüyüş yapmak hareketsiz kalmamak önemli kilo çokta önemli değil bence
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 6 Haziran 2022 #3 Dikişlerin iyileşme süreci biraz geç olabilir lakin bol su içip pansumanı düzenli yapıp hareketsiz kalmamaya özen gösterirsen sıkıntı yaşamazsın
Dikişlerin iyileşme süreci biraz geç olabilir lakin bol su içip pansumanı düzenli yapıp hareketsiz kalmamaya özen gösterirsen sıkıntı yaşamazsın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 6 Haziran 2022 #4 Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Kişiden kişiye değişiyor kuzum
Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Kişiden kişiye değişiyor kuzum
Sinem&masal Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 961 6 Haziran 2022 #5 Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... 65 kiloyla kaldım 95 kiloyla doğuma girdim sezeryana iyileşme süresi çok zor canım ben normal istiyodum acil sezeryan oldum çocuğun suyu bitmişti
Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... 65 kiloyla kaldım 95 kiloyla doğuma girdim sezeryana iyileşme süresi çok zor canım ben normal istiyodum acil sezeryan oldum çocuğun suyu bitmişti
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 6 Haziran 2022 #6 Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... 102 kiloyla dogurdum 38 gun oldu tm anlamiyla iylesemedim ama herkes ayni olcak die bidey yok
Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... 102 kiloyla dogurdum 38 gun oldu tm anlamiyla iylesemedim ama herkes ayni olcak die bidey yok
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 6 Haziran 2022 #7 Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Kilolu olup olmamak sorun değil kuşum bol su ve hiç hareketsiz kalma hep hareket halinde olmak gerek
Mustafa nın annesi' Alıntı: Kizlar kilolu olupta sezeryan olan var mi aranzda kaç gunde iyileştiniz Genişletmek için tıkla ... Kilolu olup olmamak sorun değil kuşum bol su ve hiç hareketsiz kalma hep hareket halinde olmak gerek