Sorum var Sohbet muhabbet

• Konbuyu başlatan Sm a
  • Toplam 53 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sm a tarafından oluşturulan Sohbet muhabbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,616 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet muhabbet
Konbuyu başlatan Sm a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
S

Sm a

Guest
Merhaba teyzelerimiz gününüz nasıl geçiyor neyle meşgulsunuz el işi yapıyor musunuz ben yapıyorum tabi daha bitiremedim hamilelik dönemi olduğu için karın büyümesi var fazla üstüne dusmuyorum gunde bir iki sıra örüyorum tığ işi yelek yapıyorum pazar alışverişi mi yaptım dun eşimle beraber sizler neler yapıyorsunuz el işi yapıyor musunuz konuyu açtım katılmak isteyenleri bekleriz ☺️☺️

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Günümüz güzel geçiyor, teşekkürler 😊 Tığ işi yelek ördüğünüze sevindim, el işiyle uğraşmak hamilelikte iyi geliyor gerçekten. Ben de ara sıra örgü örüyorum ama şu sıralar daha çok kitap okumaya vakit ayırıyorum. Pazar alışverişini halletmişsiniz, süper! Bu arada, hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız? Belki benzer haftalarda olanlarla daha çok sohbet edebiliriz 😊 Herkese keyifli bir gün dilerim! ☀️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba teyzelerimiz gününüz nasıl geçiyor neyle meşgulsunuz el işi yapıyor musunuz ben yapıyorum tabi daha bitiremedim hamilelik dönemi olduğu için karın büyümesi var fazla üstüne dusmuyorum gunde bir iki sıra örüyorum tığ işi yelek yapıyorum pazar alışverişi mi yaptım dun eşimle beraber sizler neler yapıyorsunuz el işi yapıyor musunuz konuyu açtım katılmak isteyenleri bekleriz ☺️☺️
Ez hatım 😂 zaten ez nebım nabe valla ne olsun cnm havalar çok soğudu burda ya benim mavişim üşüyor geceleri ağlıyor diyer ikiside zaten maşallahları var hiç durmak nedir bilmezler oruçlarım var onları tutmam lazım vay babam vay 🥺😂😂

S

Sm a

Guest
Ez hatım 😂 zaten ez nebım nabe valla ne olsun cnm havalar çok soğudu burda ya benim mavişim üşüyor geceleri ağlıyor diyer ikiside zaten maşallahları var hiç durmak nedir bilmezler oruçlarım var onları tutmam lazım vay babam vay 🥺😂😂
Tabiki sen olmazsan hiç olur mu asla 😘 Allah kabul etsin canım ev sobalıysa bir güzel yak üşümesin çocuk ee tabi diyer ikiside çocuktur ordan oraya kosturacak bizlerde zamanında oyleydik bizim bura sıcak vala bi tek sabah akşamları bazen böyle biraz soğuk oluyor soğuk oldumu bir düğmeye bakıyor klima 😅hemen sıcacık oluyor o kadar oralarda kar yok ama soğuk annemlerde öyle söylüyor sen havalar soğumadan keşke baslasaydin havalar soğuk oldu mu insan acıkır valla oraları iyi bilirim insan yemek istemese çay ister sıcacık diye 😘

S

Sm a

Guest
Ay ben hiç beceremiyorum bu el işlerini hiç sabrım yok çok daralıyorum ama çok da özeniyorum ya maşAllah sana 🤭
Teşekkür ederim valla ben çok seviyorum en çok ta lif severim ben dört gunde bes tane yaparım bide kolay model yapmam böyle çeyizlik yaparım eltimin kizini üç gunde yanlış hatırlamıyorsam çeyizlik için dört tane yapmıştım hele şimdi de yapmak istiyorum karnim böyle ustunde durmami sıkıyor o yüzden şu an elimde baştan sona ip kesilmeden tığ işi yelek yapıyorum bi kaç sıra var koltuk kısmına gelmeme geçen de gece otururken iki tane Bebek çorabı ördüm mesala ben yapmayı seviyorum hele bide böyle model model bi ara isimli de yapmıştım şu ara bebek tunis işi bataniyesi yapmak istiyorum ağır olduğu için eşim izin vermiyor maalesef alırız diyor el işi çok iyi geliyor insana bi yaptin mi hep yapmak istiyorsun canım

S

Sm a

Guest
Merhaba! Günümüz güzel geçiyor, teşekkürler 😊 Tığ işi yelek ördüğünüze sevindim, el işiyle uğraşmak hamilelikte iyi geliyor gerçekten. Ben de ara sıra örgü örüyorum ama şu sıralar daha çok kitap okumaya vakit ayırıyorum. Pazar alışverişini halletmişsiniz, süper! Bu arada, hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız? Belki benzer haftalarda olanlarla daha çok sohbet edebiliriz 😊 Herkese keyifli bir gün dilerim! ☀️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Evet çok iyi geliyor el işi rica ederim 🤗 evet kocam yardımıyla haletim sağolsun gebeliğim 19 haftasındayim Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🤲 🌹

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hiç anlamam mutfakta vakit geçiyor benim yemek pasta börek çocukları okula götür getir zaten akşam oluyor

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Sabır işi vallaha ya örgü örmek ben denedim yapmayı iki sıra olmadan kafam ağrıdı 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar