Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46,157 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Başka işe yaramazlar zaten 😂 eşimde hasta Allah'ım Ali'den daha mızmız hiç çekilmiyor hasta oldumu ayyy ölüyorum (Allah korusun) ayyy bu ne Allah'ım ayy dayanamıyorum diye sabaha kadar sayıklar durur😂😂 bu gece yine sabaha kadar sayiklayip durdu,
Ay kurban olurum ben ona 🥰 gençliğinden bu yana İstanbul'a sürekli çalışmaya gider kendi işini kendisi yapar alışmış öyle o yüzden bu işlerde tecrübeli ,
Yani anaları bile öyle bakmaz onlara yatıp kalkıp dua etsin ler varlığımıza 😂😂
Erkeklerin Zaten hasta olması tam bir işkence çocuktan beter oluyorlar Benim eşim de öyle mızmız mız mız hasta olacak diye aklım çıkıyor vallahi🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erkeklerin Zaten hasta olması tam bir işkence çocuktan beter oluyorlar Benim eşim de öyle mızmız mız mız hasta olacak diye aklım çıkıyor vallahi🤣🤣🤣
Ne kadar güzel kaç yaşında baban kuzum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Anasının oğlu işte 😂😂😂

Ne kadar güzel kaç yaşında baban kuzum
He vallahi doğru söylüyorsun canım, bende diyorum sen hasta olma kim oluyorsa olsun 😂 ay inşallah olmaz canım sen bide hasta halinle eşinle uğraşcan 😀
50 yaşında canım 💝

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Anasının oğlu işte 😂😂😂

He vallahi doğru söylüyorsun canım, bende diyorum sen hasta olma kim oluyorsa olsun 😂 ay inşallah olmaz canım sen bide hasta halinle eşinle uğraşcan 😀
50 yaşında canım 💝
Amannn aman olmasin Allah korusun 🤭🤭🤭

Amannn aman olmasin Allah korusun 🤭🤭🤭
Masallah kuzum rabbim uzun uzun ömürler versin insallah 🤲🙏💞

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar