Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim 🙏
Z Zehra gürell Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 10 5 Mart 2022 #1 Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim
A Arasın annesi Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 47 5 Mart 2022 #2 Zehra gürell' Alıntı: Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2022 Arasın annesi' Alıntı: Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Genişletmek için tıkla ... Sen angi doktoro çıkıyon canım
Zehra gürell' Alıntı: Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim Genişletmek için tıkla ... Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2022 Arasın annesi' Alıntı: Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Genişletmek için tıkla ... Sen angi doktoro çıkıyon canım
Z Zehra gürell Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 10 5 Mart 2022 #3 Arasın annesi' Alıntı: Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2022 Sen angi doktoro çıkıyon canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım ben çetin kirezli var ona gidiyorum ama değiştirmek istiyorum murat hoşgören çok iyi diyorlar onada randevu bulamıyorum bi türlü
Arasın annesi' Alıntı: Ben gidiyorum simge faydalı diye bir var iki defa ona çıktım iyi biri Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2022 Sen angi doktoro çıkıyon canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım ben çetin kirezli var ona gidiyorum ama değiştirmek istiyorum murat hoşgören çok iyi diyorlar onada randevu bulamıyorum bi türlü
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 6 Mart 2022 #4 Zehra gürell' Alıntı: Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim Genişletmek için tıkla ... Canım ben ilk oğlumu tekirdağ devlet hastanesnde doğurdm sene 2017 atilla kan vardı doktor hala duruyosa tavsiye ederim
Zehra gürell' Alıntı: Kızlar tekirdağ şehir hastanesine gideniniz varmı varsa doktorunuz kim Genişletmek için tıkla ... Canım ben ilk oğlumu tekirdağ devlet hastanesnde doğurdm sene 2017 atilla kan vardı doktor hala duruyosa tavsiye ederim