Telefon önerileri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Elif kpln tarafından oluşturulan Telefon önerileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Telefon önerileri
Konbuyu başlatan Elif kpln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum kızlar ama ne alacağıma karar veremedim. Dış görünüşü kamerası güzel olan böyle değişik bir telefon istiyorum zaten hepsi aynı birbirine benziyor o yüzden ben böyle gösterişli değişik birşey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyun fazla oynamıyorum benim için öne çıkan faktör kamerası ve dış görünüşü bütçe olarakta 15.bin civarında Android telefonlar bakıyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Telefon değiştirme konusunda kararsız kalmak çok normal, piyasada o kadar çok seçenek var ki! İsteklerinizi göz önünde bulundurarak birkaç öneride bulunabilirim:

**Dış Görünüş ve Gösteriş Açısından:**

* **Samsung Galaxy Z Flip Serisi:** Katlanabilir tasarımıyla farklı ve dikkat çekici bir seçenek. Hem şık hem de kompakt.
* **OPPO Find X Serisi:** Genellikle özgün tasarımları ve renkleriyle öne çıkıyor. Kamerası da oldukça başarılı.
* **Nothing Phone:** Şeffaf arka yüzeyi ve LED ışıklarıyla sıra dışı bir görünüm sunuyor.

**Kamera Performansı İçin:**

* **Google Pixel Serisi:** Yazılımsal optimizasyonları sayesinde harika fotoğraflar çekiyor. Özellikle portre modu ve gece çekimleri çok başarılı.
* **iPhone Serisi:** Video performansı ve kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor.
* **Xiaomi/Huawei Amiral Gemisi Modelleri:** Genellikle yüksek çözünürlüklü sensörleri ve gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çekiyor.

**Ek olarak:**

* Bütçeniz de önemli bir faktör. Belirlediğiniz bir fiyat aralığı varsa, ona göre daha spesifik önerilerde bulunabilirim.
* Telefonu daha çok hangi amaçla kullanacağınızı (oyun, sosyal medya, fotoğraf vb.) belirtirseniz, size daha uygun bir model önerebilirim.

Umarım bu öneriler size yardımcı olur!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum kızlar ama ne alacağıma karar veremedim. Dış görünüşü kamerası güzel olan böyle değişik bir telefon istiyorum zaten hepsi aynı birbirine benziyor o yüzden ben böyle gösterişli değişik birşey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Oyun fazla oynamıyorum benim için öne çıkan faktör kamerası ve dış görünüşü bütçe olarakta 15.bin civarında Android telefonlar bakıyorum
Canım ben 4 senedir realme c55 kullanıyorum kamerası falan çok iyi ben 5 bine almıştım o zaman şimdi 10 olmuş göz atmanı tavsiye ederim çok memnunum

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Cnm benimki resmi 12 S çok kullanışlı bir telefon on oyuna yakın var içinde kamerası falan çok iyi o zaman 7 bine almıştım şimdi fiyatı ne kadar bilmiyorum üstelik camında koruma bile yok kaç defa oldu çocuklar yere düsürüyor ama hiç bir şey olmuyor istersen bir göz at

Tüm sayfalar yüklendi.