Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 18 Ocak 2023 #1 Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 18 Ocak 2023 #2 AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım
AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 18 Ocak 2023 #3 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım Genişletmek için tıkla ... Öyle yapiyim yarında olmazsam hastaneye gidicem teşekkür ederim canim
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım Genişletmek için tıkla ... Öyle yapiyim yarında olmazsam hastaneye gidicem teşekkür ederim canim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 18 Ocak 2023 #4 AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... 7. Günden sonra kan ver canım net sonuç alırsın
AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... 7. Günden sonra kan ver canım net sonuç alırsın
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 18 Ocak 2023 #5 Zeynep23' Alıntı: 7. Günden sonra kan ver canım net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Zeynep23' Alıntı: 7. Günden sonra kan ver canım net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 18 Ocak 2023 #6 AnnesininNefesi' Alıntı: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah
AnnesininNefesi' Alıntı: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 18 Ocak 2023 #7 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım Genişletmek için tıkla ... Ayşeme katılıyorum
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Geç döllenme olmjl olabilir birde istersen net sonuö için kan ver canım Genişletmek için tıkla ... Ayşeme katılıyorum
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 18 Ocak 2023 #8 Zeynep23' Alıntı: Rica ederim canım Allah gönlüne göre imizubversin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin hepi Zeynep23' Alıntı: Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin hepimizin
Zeynep23' Alıntı: Rica ederim canım Allah gönlüne göre imizubversin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin hepi Zeynep23' Alıntı: Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin hepimizin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 18 Ocak 2023 #9 AnnesininNefesi' Alıntı: Öyle yapiyim yarında olmazsam hastaneye gidicem teşekkür ederim canim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
AnnesininNefesi' Alıntı: Öyle yapiyim yarında olmazsam hastaneye gidicem teşekkür ederim canim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
ALEYNA TAŞ Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,483 Konum İstanbul 18 Ocak 2023 #10 AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... En kesin sonuç için kan testi var istersen canım
AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... En kesin sonuç için kan testi var istersen canım