İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim
Cinsel İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden Sonraki Adet Tarihim 12 Kasım
İlk 2 gün kırmızı yoğun kanama sonrasında koyu kahverengi siyaha dönük çamurumsu adet kanaması, 16 Kasım’da bitti.
23 Kasım İdrar Gebelik Testi Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testi Negatif
26 Kasım İdrar Testi Negatif
27 Kasım İdrar Testi grimsi silik çizgi ama mor yada pembe değildi
27 Kasım İdrar testi sonrası Kanda BetaHcg <2,00
Aralık ayında adet olmadım.
Beklenen adet 10 Aralık’tı ben 15 Aralık’ta tekrar Betahcg baktırdım <2,00 çıktı.
3 Ocak tarihinde öğlen saatlerinde yoğun kasık ağrısı ile uyanıp tuvalete çıktığımda kırmızı kanama idrar ile birlikte sonrasında peçete ile sildiğimde kırmızı kanama ve 2-3 cm boyutlarında jelimsi kahverengi-bordo renkli solucan tarzında bir parça geldi ama sonrasında kanama kesilmedi devam etti, 7 Ocak’ta kahverengimsi kanama geldi ve bitti. Göğüs hassasiyetim, vajinal akıntımda artış, mide bulantım, sık idrara çıkma vs hiçbirisi yok.
cevap verecek birisi yok mu arkadaşlar
bana neden kimse cevap yazmıyo
Cinsel İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden Sonraki Adet Tarihim 12 Kasım
İlk 2 gün kırmızı yoğun kanama sonrasında koyu kahverengi siyaha dönük çamurumsu adet kanaması, 16 Kasım’da bitti.
23 Kasım İdrar Gebelik Testi Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testi Negatif
26 Kasım İdrar Testi Negatif
27 Kasım İdrar Testi grimsi silik çizgi ama mor yada pembe değildi
27 Kasım İdrar testi sonrası Kanda BetaHcg <2,00
Aralık ayında adet olmadım.
Beklenen adet 10 Aralık’tı ben 15 Aralık’ta tekrar Betahcg baktırdım <2,00 çıktı.
3 Ocak tarihinde öğlen saatlerinde yoğun kasık ağrısı ile uyanıp tuvalete çıktığımda kırmızı kanama idrar ile birlikte sonrasında peçete ile sildiğimde kırmızı kanama ve 2-3 cm boyutlarında jelimsi kahverengi-bordo renkli solucan tarzında bir parça geldi ama sonrasında kanama kesilmedi devam etti, 7 Ocak’ta kahverengimsi kanama geldi ve bitti. Göğüs hassasiyetim, vajinal akıntımda artış, mide bulantım, sık idrara çıkma vs hiçbirisi yok.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
cevap verecek birisi yok mu arkadaşlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
bana neden kimse cevap yazmıyo
Son düzenleme: