Şimdi kızlar eşimin bi kuzeni var kuzen dediğide babannesinin yeğeni 2. dereceden öz değil neyse... Kadın bekar ve yaş olarak bizden büyük ama genç kiz gibi hali hareketi tavrı onada neyse...
asıl mevzu şu eşimle baya kardeşten öte sırdaş gibi yakınlar birbirlerinin herseyi biliyolarmş eski sevgililerini vs her derdini mesela... Ben fazla samimiyetlerinden rahatsz olunca kadın biraz mesafeli davrandı bana ama ben yanlarnda yokken eşimle yine aynılar işte bel altı espiriler fln. Bende hiç hoşlanmam bu tarz cıvıklklardan... Akraba oluncada kaçamıyorsun biyerde denk geliyoruz dün yine denk geldik kalabalk ortam balkona çıkıp 2kez sigara içtiler ne konuşuyolar bilmiyorum ama salona gelirken kadın ooo uzun boylu olsun bebek işte sizden çirkin bisey çkmaz güzel olur fln diyip gülüştüler..
Böyle seylere takılmak yanls belki ama Daha onceden farklı mevzular oldu onunla ilgili eşimle aramda kuzenini savunur hep laf ettirmez bana. Bu durumda çok kırdı beni ondan sonra soğuk geliyor kadını eşimin yanında görmeye tahammül edemiyorum. Siz olsanz bu durumda ne yapardınız ?
Böyle seylere takılmak yanls belki ama Daha onceden farklı mevzular oldu onunla ilgili eşimle aramda kuzenini savunur hep laf ettirmez bana. Bu durumda çok kırdı beni ondan sonra soğuk geliyor kadını eşimin yanında görmeye tahammül edemiyorum. Siz olsanz bu durumda ne yapardınız ?